CExN al PSD se intalneste la TARGOVISTE unde va stabili daca renunta la ALIANTA cu UNPR

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, joi, la TARGOVISTE, de la ora 13.00. Se va vorbi despre majoritatile formate in consiliile judetene si cele locale, dar nu este exclus ca alianta cu UNPR atat de la nivel central, cat si de la cel local sa fie discutata in cadrul sedintei, au declarat pentru News.ro surse din PSD.

In cadrul sedintei de joi, social-democratii ar putea decide ce vor face in ceea ce priveste alianta cu progresistii, pe care LIVIU DRAGNEA a spus ca nu are de gand sa o rupa. Amintim ca presedintele UNPR, VALERIU STERIU, a declarat ca saptamana viitoare asteapta o oferta de la PNL in ceea ce priveste o posibila fuziune sau alianta electorala pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna, au spus sursele social-democrate.

CITESTE SI: DRAGNEA AVERTIZEAZA UNPR-UL: ASTEPT O DECLARATIE PUBLICA FOARTE FERMA SI UITAM CE S-A INTAMPLAT!

De asemenea, in cadrul CExN va fi facuta o evaluare a alegerilor locale dupa ce in aproape toate judetele majoritatile din consiliile judetene si locale au fost incheiate si vor fi luate in discutie si judetele unde inca mai sunt probleme, cum ar fi Ilfov.

Potrivit surselor News.ro, o alta tema de discutie ar putea fi legata de Brexit, avand in vedere ca presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, tocmai s-a intors de la Bruxelles, unde a participat la o sedinta a liderilor socialisti europeni si saptamana viitoare urmeaza sa participe la o noua serie de discutii la Cotroceni.

Sursa foto: psd