CExN al PSD se intruneste vineri pentru a valida CANDIDATURILE la FUNCTIILE DE CONDUCERE

Comitetul Executiv National (CExN) al Partidului Social Democrat se intruneste vineri pentru a valida candidaturile la FUNCTIILE DE CONDUCERE ale formatiunii, dar si ca sa puna la punct ultimele detalii pentru CONGRESUL EXTRAORDINAR DE DUMINICA.

Pentru functiile de vicepresedinti si presedinte executiv se pot depune candidaturi pana vineri, la ora 12,00, urmand ca la ora 14,00 CExN sa le valideze pe cele care indeplinesc conditiile necesare. Alegerile efective pentru conducerea PSD vor avea loc la Congresul extraordinar din 18 octombrie.

Potrivit presedintelui PSD, Liviu Dragnea, Biroul Permanent National va avea de acum inainte 14 functii de vicepresedinti, din care patru revin Organizatiei de Femei, o functie de presedinte executiv si patru de secretari executivi.

CITESTE SI: ”FICATEL” BADALAU: NOUA CONDUCERE PSD TREBUIE SA RUPA TELEVIZOARELE

Tot ca o noutate este prevederea din Regulamentul PSD potrivit careia presedintii de organizatii judetene nu mai pot fi si vicepresedinti de partid.

Pana acum si-au anuntat intentia de a-si depune candidaturile VALERIU ZGONEA pentru functia de presedinte executiv, precum si GABRIELA FIREA si OLGUTA VASILESCU pentru functiile de vicepresedinte.

Sursa foto: dcnews