Cezar Ouatu s-a despartit de Angela Gheorghiu

Cezar Ouatu a dat-o in bara si in relatia sa cu Angela Gheorghiu. Asta dupa ce la Eurovision nu a rupt deloc gura targului. Cezar s-ar fi despartit de Angela, potrivit Ring.

Cei 2 s-au inteles de minune, mai ales in perioada concursului Eurovision, cand Angela si-a sustinut cu tarie partenerul de viata. Insa, Cezar Ouatu se pare ca nu o mai doreste pe soprana. De vina ar fi caracterul dificil al Angelei Gheorghiu.

„Nu-i simplu, ca barbat, sa stai in preajma unui star international. Mai ales cand e vorba de o femeie atat de temperamentala si de puternica precum Angela. Ea insa se incapataneaza sa creada ca va fi posibil acest lucru si, cu toate ca e o femeie nu doar talentata, ci si extrem de inteligent, nu invata din experientele trecutului. Pentru a fi fericita, are nevoie langa ea de un barbat cel putin la fel de puternic in cariera lui pe cat este ea. Ceea ce nu e simplu de realizat…”, a declarat un apropiat al celor doi pentru ziarul Ring.

 Cezar si Angela au alcatuit un cuplu de la sfarsitul anului trecut, iar in mai 2013 au locuit impreuna intr-un apartament din Bucuresti. Angela Gheorghiu are 47 de ani si a trecut prin doua casnicii. A fost casatorita cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului si profesorului Stefan Gheorghiu si, dupa ce a divortat de acesta, s-a maritat, in 1996, cu tenorul francez Roberto Alagna. Relatia celor doi s-a terminat in 2007, iar la inceputul acestui an, soprana a depus actele de divort. Divortul s-a pronuntat in luna mai.

La 33 de ani, Cezar Ouatu este un apreciat interpret de opera. In Romania a cunoscut o puternica mediatizare odata cu participarea la Eurovision 2013.

Sursa foto: realitatea.net