Cezar Preda, ataca Miscarea Populara: Scopul ei nu a fost sa arunce cu noroi in PDL, ci sa lupte cu USL

Miscarea Populara este pusa la zid de vicepresedintele PDL, Cezar Preda, care a declarat ca aceasta a fost creata nu pentru a arunca cu noroi in democrat-liberali, ci pentru a aduce ”forte noi” si sa se bata cu USL si a adaugat ca in Buzau aceasta este ”ca si inexistenta”.

”La Buzau, Miscarea Populara este ca si inexistenta’. Grav este ca nu USL-ul este atacat, ci PDL-ul. (…) in privinta asa-ziselor plecari din PDL – au plecat opt pensionari si alti doi membri -, dar scopul aceste Miscari nu a a fost sa arunce cu noroi in PDL si sa ia membrii PDL, ci sa aduca forte noi, neafiliate si sa se bata cu USL-ul”, a spus Cezar Preda.

Cezar Preda a aratat, referindu-se la plecarile din partid, ca pleaca organizatiile ”care nu sunt bine structurate si nu au istorie politica” si a sustinut ca ”in ansamblu lucrurile sunt sub control, iar atmosfera este buna”.

Preda a spus ca actualii lideri locali al PMP ”sunt mai degraba la remorca propriilor lor neputinte, oameni care fug de responsabilitate si, pana la urma, de un anumit parcurs politic”.