Cezar Preda: Cei care au plecat la PSD pentru bani, mituiti de Ponta si Dragnea, sa se duca unde or vedea cu ochii

Cezar Preda

Deputatul PDL Cezar Preda a transmis celor care au migrat la PSD “sa se duca unde or vedea cu ochii” dupa ce ordonanta privind migratia alesilor locali a fost declarata neconstitutionala, spunand ca va face tot ce poate juridic ca acestia sa nu mai ocupe nicio functie la alegerile din 2016.

Deputatul Cezar Preda a precizat ca cei care au migrat la PSD pe durata ordonantei privind migratia alesilor locali nu vor fi reprimiti in PNL, transmite agentia Mediafax.

“Cei care au plecat pentru bani, momiti si mituiti si santajati de Ponta si Dragnea pentru a castiga alegerile, in viitorul apropiat nu vor sti ce sa faca. Mesajul meu e sa se duca unde or vedea cu ochii, la PDL nu vor mai avea intrare. Aici trebuie sa fie oameni care ne-au fost alaturi la greu. Mai am un mesaj pentru cei care au plecat: in 2 016 nu vor mai fi pe nicio lista. Vom face tot ce ne sta in putinta din punct de vedere juridic sa nu mai fie pe nicio lista. La Buzau, s-au dus cu Bigiu si Boscodeala si s-au dus intr-un colt. Din 2016, nu mai au unde sa se duca, acesta este mesajul meu”, a declarat, miercuri seara, deputatul Cezar Preda.

La randul sau, co-presedintele PNL Buzau George Scutaru a spus ca nu se pune problema reprimii unor persoane care au plecat din PNL intr-un moment dificil.

Citeste si: Cezar Preda: Ne vom uni fortele cu UDMR in opozitie pentru a da jos acest guvern

“Cine a plecat, e bun plecat. Nu ne punem problema acceptarii acestor colegi care au migrat de la noi si au devenit peste noapte social-democrati”, a conchis Scutaru.

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului 55/2014 privind migratia alesilor locali este neconstitutionala, fiind admisa astfel sesizarea parlamentarilor PNL.

Parlamentul va trebui sa reglementeze, printr-o lege de respingere, masurile cu privire la efectele juridice produse in perioada in care OUG 55/2014 a fost aplicabila, respectiv ce se va intampla cu mandatele alesilor locali care au migrat la alte partide.