CEZAR PREDA, PDL: PSD tine la sertar Ordonanta migratiei alesilor locali de frica CCR

Cezar Preda

Deputatul Cezar Preda a declarat, marti, ca “PSD tine intentionat la sertar” Ordonanta 55 privind migratia alesilor locali, pentru a nu ajunge la Curtea Constitutionala (CCR), sustinand ca daca aceasta ordonanta va fi aprobata, “o poate ataca oricine”.

Preda a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Buzau, ca OUG 55 este “o metoda securista si ordinara, pusa la cale de minti bolnave”.

“Au luat cu japca 500 de primari si 3.000 de consilieri, au dat la primari pomeni electorale de peste un miliard de euro intr-o zi, iar acum Ponta doreste sa ramana pe functie si sa gaseasca alti vinovati pentru cele intamplate. Si Ponta, si Dragnea, care au vrut sa fure cu pixul, trebuie sa plece. Dragnea a furat primari, i-a momit, i-a santajat. Trebuie sa plece toti cei care au semnat hartiile cu furatul, Ponta, Dragnea, «batranelul» Melescanu”, a spus Cezar Preda.

El a mai spus ca aceasta ordonanta este “tinuta intentionat la sertar” de PSD, pentru a nu fi pusa pe ordinea de zi si adoptata, iar apoi sa ajunga la Curtea Constitutionala, sustinand ca “nicio curte constitutionala din lume nu poate sa treaca peste asa ceva, peste o aberatie de a strangula democratia”.

“Nu cred ca PSD va da inapoi cu Ordonanta 55. Nu am vazut acest partid cand a bagat ceva in buzunar sa si scoata, un partid organizat mafiot care e invatat prin orice mijloc sa-si atinga scopul. Dragnea i-a zis lui Ponta: «Iti aduc eu primari si consilieri si te fac presedinte». Ei santajau cu bani publici, faceau sedinte luni si miercuri ca sa dea bani sa mai plece unii. Sunt suta la suta ca nicio curte constitutionala din lume nu poate sa treaca peste asa ceva, peste o aberatie de a strangula democratia. O tin la sertar intentionat ca sa nu ajunga la CC, pentru ca, dupa ce e aprobata, o poate ataca oricine”, a mai spus Preda.

OUG 55, care a permis migratia alesilor locali timp de 45 de zile fara ca acestia sa isi piarda mandatul, a fost adoptata de Guvern, in 28 august.

Sursa foto: stirileprotv.ro