Cezar Preda: Sapunaru e din gasca veche, liberalii nu vor sa dea drumul oamenilor tineri si competenti

cezar-preda

Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat ca PNL nu are oameni pregatiti pentru Ministerul Transporturilor, din moment ce il propune pe fostul sef al Vamilor, Nini Sapunaru, pentru acest portofliu.

“Parerea mea e ca se dovedeste inca o data o lipsa acuta de cadre pregatite sa ia portofolii. Cabinetul pe care Victor Ponta l-a anuntat ca fiind cel mai curat cabinet din istoria post-decembrista s-a dovedit a fi cel mai corupt si cel mai controversat guvern, cu 14 schimbari, datorate coruptiei, plagiatului, incompatibilitatilor, iar Nini Sapunaru este din “gasca veche” a liberalilor”, a declarat Cezar Preda, pentru ziare.com.

Vicepresedintele PDL ii acuza pe liberali ca nu vor sa aduca in fata oamenii tineri, competenti si se invart doar pe anumite functii.

“Ei sunt o grupare limitata, care se invarte pe anumite functii, nevrand sa dea drumul oamenilor tineri, oamenilor competenti, care nu au pete, iar noi suportam cu totii. N-am avut aplecare sa vad competentele domnului Sapunaru, stiu ca a fost la Vami, impreuna cu domnul Diaconu, care e acum la ANAF. Au gestionat vamile…cat de bine, stiu oamenii responsabili din aceasta tara”, a mai spus Preda.

In privinta competentei lui Nici Sapunaru pentru Ministerul Transporturilor, Preda a afirmat ca presedintele Traian Basescu este cel care va decide.

Foto: Adevarul