Cezar Preda a demisionat din functiile de vicepresedinte PDL si presedinte PDL Buzau

Deputatul PDL, Cezar Preda, a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte ale PDL la nivel central si PDL organizatia Buzau, argumentand ca a luat aceasta decizie din cauza criticilor venite din interiorul partidului la afirmatiile sale potrivit carora “PDL a creat un monstru numit USL”.

“Am decis sa parasesc conducerea partidului, cat si conducerea organizatiei judetene, mai mult nu va pot spune in acest moment, alte precizari urmeaza sa le fac intr-o conferinta de presa ulterioara”, a declarat Preda, citat de Agerpres.

Prim-vicepresedintele PDL Buzau, Raul Florescu, a declarat, miercuri, ca demisia lui Cezar Preda din functiile detinute in PDL este “o pierdere”.

“Ar fi o pierdere pentru judetul Buzau. De cel putin un an de zile niciun parlamentar din Buzau nu a iesit cu o declaratie, cu o conferinta de presa. Cezar Preda e singura voce calificata a opozitiei, si nu numai. Dansul este o voce destul de sonora, destul de acida cand trebuie sa fie. Este o pierdere, in ultima perioada a fost singura voce care a facut opozitie”, a declarat prim-vicepresedintele PDL Buzau.

Deocamdata, Cezar Preda nu va adera la Partidul Miscarea Populara.

De precizat ca Cezar Preda a fost un aspru critic la adresa celor care au demisionat din PDL si au migrat catre Partidul Miscarea Populara (PMP). El declara, la sfarsitul saptamanii trecute, ca cei care au plecat sunt “oameni care nu stiu sa faca opozitie”.

Vezi aici declaratiile lui Cezar Preda

“Sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare, care nu stiu sa faca opozitie, oameni care atunci cand le-am spus ca cetatenii nu sunt de acord sa le umblam la venituri au spus: «noi avem de inaugurat, de taiat panglici, de suit pe cal, noi avem de luat bani, de unde sa luam daca nu taiam leafa romanilor?» Ei, uite ca au plecat la Miscarea Populara”, a declarat vicepresedintele PDL Cezar Preda. El a mai spus ca PDL este liber de contract politic.

Vezi aici reactia Elenei Udrea