CFR Calatori anunta MODIFICARI in circulatia TRENURILOR

CFR Calatori a anuntat printr-un comunicat de presa o serie de MODIFICARI in circulatia unor TRENURI cu grade scazute de utilizare, care vor fi aplicate incapand cu data de 21 februarie.

“CFR Calatori isi adapteaza permanent capacitatea de transport atat in functie de evolutia si dinamica mobilitatii publicului, cat si pentru utilizarea cat mai eficienta a resurselor disponibile. In acest context, in graficele de circulatie ale unor trenuri cu grade scazute de utilizare, in perioada urmatoare vor interveni modificari”, se spune in comunicat.

Citeste si: O NOUA OFERTA SPECIALA de la CFR, de Dragobete

Astfel, incepand de sambata, in unele zile de weekend (vineri, sambata sau duminica), o serie de TRENURI Regio care circula pe rutele Craiova-Orsova si retur, Orsova-Filiasi, Drobeta Turnu Severin-Orsova, Arad-Oradea si retur, Suceava-Ilva Mica, Adjud-Suceava Nord, Suceava Nord-Pascani, Bucuresti Nord-Ciulnita, Beclean pe Somes-Sighetu Marmatiei, Marasesti-Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc-Onesti, Sighetu Marmatiei-Cluj Napoca vor fi anulate sau isi vor reduce parcursul.

Totodata, din 28 februarie, o serie de TRENURI InterRegio care circula de la Cluj-Napoca catre Oradea, Iasi, Timisoara, Ramnicu Valcea si de la Timisoara Nord catre Baia Mare, Resita Sud, Beclean pe Somes vor circula doar in anumite zile din saptamana.

Modificarile in trafic vor fi anuntate la nivel local in statiile de plecare sau sosire. CFR Calatori roaga toti pasagerii sa tina cont de acest aspect cand isi planifica deplasarile cu trenul si sa consulte, pentru informatii actualizate, fie pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro — aplicatia Mersul Trenurilor, fie sa telefoneze la biroul de informatii din statia de plecare.

Citeste si: OFERTA SPECIALA de la CFR Calatori, de Valentine’s Day si Dragobete

Pasagerii care au bilete sau abonamente la TRENURILE care nu vor circula vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a calatoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferata in vigoare. Mai multe detalii despre conditiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.