CFR Calatori: Peste 340.000 de pasageri prinsi FARA BILET in 2014

Aproximativ 500 de SANCTIUNI au fost aplicate, in 2014, personalului de tren si au fost identificati peste 340.000 de pasageri FARA BILET, carora le-au fost eliberate in tren legitimatiile de calatorie, in urma unor actiuni de CONTROL intreprinse de CFR Calatori si echipe ale Politiei Transporturi Feroviare, informeaza, vineri, compania.

“In anul 2014 au fost aplicate aproximativ 500 de SANCTIUNI personalului de tren si au fost identificati peste 340 de mii de pasageri FARA BILET carora le-au fost eliberate in tren legitimatiile de calatorie.

Citeste si: AMENZI DE PESTE 10.000 DE LEI APLICATE DE POLITISTI IN TRENURILE CARE CIRCULA INTRE BUCURESTI SI CONSTANTA

Ca urmare a rezultatelor incurajatoare ale acestor actiuni de CONTROL intreprinse impreuna cu echipe ale Politiei Transporturi Feroviare, din aceasta toamna a fost prelungit Protocolul de Cooperare convenit intre Ministerul Administratiei si Internelor/Politia Transporturi Feroviare si Ministerul Transporturilor si Infrastructurii/CFR Calatori.

Astfel, personalul CFR Calatori beneficiaza in continuare de sprijinul reprezentantilor Politiei TF”, se mentioneaza intr-un comunicat.

De asemenea, CFR Calatori face apel la spiritul civic al PASAGERILOR in legalitate pentru sustinerea acestei campanii semnaland cazuri de ilegalitate la numarul de telefon 0800 88 44 44 — numar apelabil gratuit din reteaua Telekom Romania.

“E necesar sa constientizam faptul ca fiecare persoana platitoare de taxe participa la subventionarea transportului de calatori cu trenul, iar un efort comun aduce beneficii pentru realizarea unor calatorii civilizate. (…)

Citeste si: NOUL MERS AL TRENURILOR A INTRAT DUMINICA IN VIGOARE

Mentionam ca actiunile din cadrul campaniei de combatere a calatoriei FARA BILET vor continua si in perioada urmatoare in toate trenurile de pasageri, la nivelul intregii retele feroviare, in special in zonele generatoare de fluxuri importante de trafic”, se mai spune in comunicat.

Sursa foto: sighet247.ro