CFR CALATORI: REDUCERI de 15% la calatoriile cu trenul in Europa, incepand de la 1 septembrie

Oferta INTERRAIL GLOBAL PASS aduce o noua reducere de 15% la calatoriile cu trenul in toata Europa, de la data de 1 septembrie, informeaza CFR CALATORI. Potrivit sursei citate, oferta promotionala este pusa in vanzare in perioada 1 septembrie — 31 octombrie 2015, iar prima zi de valabilitate este in perioada 1 septembrie — 30 ianuarie 2016.

Legitimatia INTERRAIL GLOBAL PASS ofera posibilitatea efectuarii de calatorii nelimitate in 30 de tari europene, din Scandinavia pana in Turcia, si, in plus, traversarea maritima cu vaporul intre Italia si Grecia. Valabilitatea legitimatiilor este de la cinci zile pana la o luna, pasagerii avand libertatea de a alege si chiar a schimba ruta in timpul calatoriei.

INTERRAIL GLOBAL PASS se adreseaza tuturor categoriilor de calatori: tineri, adulti, copii, seniori si reprezinta o varianta avantajoasa pentru explorarea continentului european, la preturi atractive.

Copiii de pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate, iar tinerii cu varsta pana in 26 de ani si seniorii (cu varsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse. Un adult poate lua gratuit in calatorie maximum doi copii. Daca va insoti mai mult de doi copii, va fi emisa cate o legitimatie de tanar cu varsta sub 26 de ani pentru fiecare dintre ceilalti copii.

Oferta INTERRAIL GLOBAL PASS este vanduta in statiile si agentiile CFR CALATORI deschise traficului international.

Sursa foto: realitatea