CFR CALATORI vrea sa implementeze un program REVOLUTIONAR

CFR CALATORI pregateste o schimbare revolutionara, care va face mai usoara viata tuturor PASAGERILOR. Cu o investitie de doua milioane de euro, CALATORII care folosesc calea ferata vor putea sa-si cumpere mult mai usor biletele direct din tren, CONTROLORII urmand sa fie echipati cu o tableta si o imprimanta mobila, informeaza postul de televiziune Digi24.

CONTROLORII si SEFII de TREN vor renunta la carnetelele de hartie pentru a emite BILETE in TREN. Astfel, sefii de la CFR vor sti cate BILETE verifica si vinde fiecare conductor, anunta sursa citata.

CITESTE SI: CFR CALATORI: REDUCERI DE 15% LA CALATORIILE CU TRENUL IN EUROPA, INCEPAND DE LA 1 SEPTEMBRIE

Licitatia pentru cumpararea dispozitivelor va fi lansata pana la finalul acestui an. „Imprimanta poate sa plece de la 160 pana in 300 de euro pe bucata, iar telefoanele sau tabletele, pentru ca trebuie sa aiba si functia de scaner, probabil ca pretul lor se va apropia de 1.000 de euro de bucata”, a spus Iosif Szentes, director general CFR CALATORI, potrivit Digi 24.

Totusi, daca gara din care se urca are CASA de BILETE, CALATORII care nu cumpara TICHETELE din gara si vor sa il plateasca in tren vor plati in plus. In primele sase luni ale anului, CFR CALATORI a transportat peste 27 de milioane de PASAGERI. Potrivit CFR, sub 5% dintre CALATORI se urca acum in TREN fara BILET.

Sursa foto: realitatea