CFR Cluj are probleme! Arpad Paszkany: “Stiu ca nu mai pot continua singur!”

CFR Cluj are probleme financiare, lucru recunoscut chiar de principalul finantator al echipei ardelene, Arpad Paszkany, intr-un interviu acordat site-ului www.insideworldfootball.com.

CFR Cluj parea sa fie una dintre cele mai sigure grupari, din punct de vedere financiar, din Liga I, insa acest lucru este pe cale de a se schimba. Patronul Arpad Paszkany a anuntat ca este dispus sa renunte la o parte din actinuile clubului pe care l-a preluat din liga a III-a si l-a dus pana in grupele Ligii Campionilor.

Intr-un interviu acordat site-ului insideworldfootball.com, Paszkany a declarat ca nu mai poate sustine de unul singur echipa din Gruia si ca este dispus sa renunte la o parte din actiuni.

“Stiu ca nu mai pot continua singur. Timp de un deceniu am cheltuit energie, timp si bani pentru a-mi indeplini visul, insa acum trebuie sa fiu realist. Datorita participarlor in competitiile europene si castigurilor din transferuri, avem o afacere profitabila. Ne-am apropiat de elita europeana, dar acum vrem un loc stabil alaturi de ea. Pentru a indeplini acest obiectiv avem nevoie de sustinere suplimentara” a declarat Arpad Paszkany pentru sursa citata. 

Sursa foto: paginademedia.ro