CFR Cluj, decimată de coronavirus! Alte cinci cazuri au fost confirmate în lotul campioanei

CFR Cluj, campioana în exercițiu a Ligii I, este decimată de noul coronavirus. Clubul ardelean a ajuns, luni, la șase cazuri de COVID-19, după ce în ultimele zile au fost confirmate testele pozitive ale lui Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski și Costin Curelea, secundul lui Dan Petrescu.

Update: Luni seară, Gazeta Sporturilor a anunțat că alte persoane de la CFR Cluj dintre cele care nu făcuseră deplasarea în Capitală, s-au aflat alte 5 cazuri de coronavirus: goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, mijlocașii Claudiu Petrila și Cătălin Golofca, preparatorul Bogdan Aldea și kinetoterapeutul Radu Pralea!

Damjan Djokovic este și el suspect, însă testul lui a avut un rezultat neconcludent și va fi repetat. Staff-ul bănuiește că și croatul e bolnav. Toate testele vor fi, de fapt, repetate, deoarece clubul a programat verificări zilnic până miercuri, ca să clarifice situația medicală a jucătorilor și a membrilor staff-ului. Persoanele descoperite cu coronavirus au fost transportate la Cluj cu ambulanțe, urmează să fie limpezită starea lui Djokovic, dacă va fi confirmată și în cazul lui prezența virusului o să fie, de asemenea, trimis acasă, mai notează sursa citată.

Știre inițială

Astăzi, și rezultatele testelor făcute de Damjan Djokovic, Cristian Dragotă, preparator fizic în staff-ul lui Dan Petrescu, și Cristian Moldovan, antrenor cu portarii, au fost pozitive.

”Au venit rezultatele testelor de la CFR Cluj. În acest moment, avem alte cinci cazuri în cadrul echipei (n.r. alături de Adrian Păun), este vorba despre doi jucători și trei membrii ai staff-ului tehnic. Ei au fost izolați, la fel ca restul lotului, iar următoarea testare este programată joi. În funcție de rezultatele de atunci, vom lua deciziile care se impun. Pentru moment nu luăm în discuție amânarea partidei cu FC Botoșani. Așteptăm retestarea de joi și vedem atunci. Oricum, situația de azi nu modifică data meciului FCSB – CFR Cluj, acesta rămâne în continuare să se dispute pe 28 sau 29 iulie”, a anunțat Justin Ștefan, secretarul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Reamintim că partida FCSB – CFR Cluj, programată inițial, sâmbătă 18 iulie, a fost amânată după ce primul caz de COVID-19 a fost confirmat cu doar câteva ore înaintea startului partidei de pe Național Arena.

Sursa foto: Digi Sport