CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere! Un veteran ar fi sărit să-l bată pe Dan Petrescu

Atmosfera la CFR Cluj este departe de a fi una ideală pentru un parcurs bun al formației ardelene în competițiile în care este angrenată în acest sezon. Nervii sunt întinși la maximum și tensiunea este în continuă creștere mai ales din cauza parcursului dezastruos din grupele Conference League.

Ediția online a cotidianului Gazeta Sporturilor dezvăluie că, la pauza meciului cu olandezii de la AZ Alkmaar, veteranul Juan Emmanuel Culio și-a ieșit din minți atunci când a fost anunțat că va fi înlocuit și ar fi sărit sărit să-i aplice o corecție fizică antrenorului Dan Petrescu fiind cu greu oprit de celelalte persoane din vestiar.

În ciuda acestui conflict, Culio a fost titular și în partida următoare, 2-0 contra lui Sepsi, în care a marcat și primul său gol de la revenirea la CFR Cluj. Anumite surse din club au confirmat scandalul pentru Gazeta Sporturilor, dar l-au descris un pic diferit: „Petrescu și Culio și-au vorbit urât în vestiar după schimbare, dar nu a existat chiar riscul să se bată!”.

Sursa foto: sport