CFR Cluj incearca sa transfere un fotbalist de la Manchester United

CFR Cluj trece printr-o perioada mai putin fasta din toate punctele de vedere. Fosta campioana din Liga I are un sezon slab, iar finantatorul Arpad Paszkany a schimbat deja doi antrenori in acest campionat, Vasile Miriuta fiind cel de-al treilea tehnician care isi incearca norocul pe banca ardelenilor.

Totusi, oficialii gruparii din Gruia incearca sa transfere jucatori tineri, de calitate, pentru ca din vara sa inceapa o noua campanie la finele careia sa castige noi trofee. Dupa ce au reusit sa il transfere pe Aitor Monroy de la Ceahlaul Piatra Neamt, CFR Cluj incearca sa il achizitioneze pe Davide Petrucci, un fotbalist italian scolit la Manchester United.

Feroviarii ardeleni se afla in negocieri avansate pentru transferul mijlocasului italian Davide Petrucci, imprumutat vara trecuta de Manchester United in Belgia, la Royal Antwerp, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

Davide Petrucci, 22 de ani, a inceput fotbalul la AS Roma si a fost transferat la Academia lui United in 2008, la varsta de 17 ani. Mijlocasul n-a bifat niciun meci pentru echipa mare a lui Manchester United, iar in ultimul an a fost imprumutat la Peterboorough United (Championship) si Royal Antwerp (liga a II-a belgiana).

Sursa foto: Voetbalkrant.com