CFR Cluj l-a transferat pe Giorgi Chanturia, unul dintre cei mai promitatori internationali georgieni. VIDEO

CFR Cluj a reusit un super transfer in ultimele zile ale acestei pauze competitionale, oficialii gruparii ardelene convingandu-l pe Giorgi Chanturia, unul dintre cei mai promitatori fotbalisti georgieni, sa semneze un contract cu formatia din Gruia.

Jucatorul georgian Giorgi Chanturia, in varsta de 20 de ani, de la Vitesse Arnehm, care a trecut şi pe la tineretul gruparii FC Barcelona, va evolua la echipa CFR Cluj, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al clubului din Liga I.

Citeste si: Arpad Paszkany nu poate sa vanda CFR Cluj din cauza scandalurilor din fotbalul romanesc  

“Cluburile CFR 1907 Cluj şi Vitese BV s-au inteles asupra transferului definitiv al jucatorului Giorgi Chanturia. Jucatorul urmeaza sa efectueze vizita medicala şi sa se alature lotului zilele urmatoare”, a precizat sursa citata.

Giorgi Chanturia, supranumit „Messi al Georgiei” este unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din Europa. Are 20 de ani şi evoluat la juniorii Barcelonei timp de un sezon. Din  2010, el a ajuns la Vitesse, iar trei ani mai tarziu a fost imprumuat la Alania Vladikavkaz. Georgianul a jucat contra Petrolului in play-off-ul Europa League cu Vitesse.

Sursa foto si video: tualimforum.com, youtube.com