CFR Cluj s-a despărțit de antrenorul Antonio Conceicao

Partida cu Astra Giurgiu (scor 1-1) a fost decisivă pentru soarta lui Antonio Conceicao la CFR Cluj. Liderul din Liga 1 a anunțat, marți, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului cu antrenorul portughez.

“Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulțumim lui Toni pentru munca depusă cu profesionalism în cele 7 luni petrecute pe banca echipei noastre și îi dorim multă baftă în carieră!

Antonio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 și a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri. Mulțumim, Antonio Conceicao! Obrigado, Antonio Conceicao!”, se arată pe site-ului liderului din Liga 1.

Alin Minteuan va prelua interimatul până la numirea noului antrenor, după cum a anunțat CFR Cluj în al doilea comunicat al zilei. După demitera lui Toni Conceicao, Dan Petrescu este principala țintă a celor de la CFR Cluj, dar acesta trebuie să își rezilieze contractul cu Guizhou Hengfeng.

Sursa foto: sport