CFR CLUJ – STEAUA, ORA 20:00, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS

CFR Cluj si Steaua se intalnesc astazi, de la ora 20:00, in derbyul rundei cu numarul 22 din Liga I.

CFR Cluj are un palmares foarte slab in ultimii ani in meciurile disputate contra Stelei. In tur stelistii au castigat cu 3-0 pe propriul teren dupa un meci dominat cap coada, iar clujenii nu au mai castigat contra actualilor campioni din 2005. De atunci, Steaua a obtinut sapte victorii in meciurile contra CFR-ului, iar alte noua jocuri s-au terminat la egalitate. 

Gazdele partidei de astazi nu trec prin cele mai bune momente, fiind doar pe locul sapte in clasament, luptandu-se din greu pentru atingerea obiectivului, clasarea la finalul campionatului pe un loc de pe care se poate ajunge in cupele europene. Echipa pregatita de Miriuta a remizat scor 0-0 cu Vaslui in prima etapa din retur iar in weekend-ul trecut a terminat la egalitate meciul disputata la nou promovata Viitorul Constanta. Pe teren propriu insa CFR se poate lauda cu faptul ca inca nu a fost invinsa de vreo formatie, si ca a primit doar opt goluri in zece intalniri. La aceasta intalnire Miriuta nu se va putea baza pe Monroy si Gabionetta care sunt suspendati, dar nici pe Muniru care nu si-a revenit dupa accidentarea suferita.

Citeste si: Otelul Galati s-a impus, 3-1, la Brasov

De cealalta parte, Steaua vine dupa o remiza in derbyul cu Dinamo, campionii ramanand si dupa partida contra marii rivale neinvinsi anul acesta in Liga I. Reghecampf nu va putea conta pe Sanmartean la acest meci, mijlocasul fiind suspendat, o alta problema pentru Steaua fiind faptul ca la mijlocasul saptamanii 8 jucatorii din lotul ros-albastrilor au fost convocati la loturile nationale, toti evoluand in partidele amicale.

CFR CLUJ – STEAUA, ORA 20:00, LIVE TEXT MONDO NEWS

ECHIPE PROBABILE

CFR: Felgueiras – Maftei, CadU, Piccolo, Camora – Đokovic, Rui Pedro – Maah, Negrut, Ammari – Ogbu
Antrenor: Vasile Miriuta
Accidentati: Muniru
Suspendati: Monroy, Gabionetta

Steaua: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Latovlevici – Pintilii, Prepelita – Ad. Popa, Stanciu, Tanase – Chipciu
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Accidentat: Cojocaru
Suspendat: Sanmartean

Partida de pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj va fi arbitrata de Cristi Balaj din Baia Mare, el urmand sa fie asistat la cele doua tuse de Sebastian Gheorghe din Suceava si Adrian Ghinguleac din Bucuresti. Cei doi arbitri aditionali vor fi Marian Balaci din Drobeta Turnu Severin si FLorin Mazilu din Satu Mare. Observatorul jocului a fost delegat Cornel Sorescu din Pitesti.

Sursa foto: sptfm.ro