CFR CLUJ – STEAUA 0-1 / Steaua ramane neinvinsa in Liga I

FINAL DE MECI. Steaua castiga la Cluj si reuseste sa iasa neinvinsa de pe teren inca o data din partidele contra CFR-ului. Clujenii au castigat ultima data contra Stelei acum 9 ani.

Min. 90+3: Tatarusanu vede si el galben pentru trageri de timp.

Min. 90+1: Ammari este eliminat de Balaj dupa un fault din spate asupra lui Latovlevici. Initial, acesta primise galben, dar arbitrul i-a aratat cartonasul rosu dupa proteste.

Min. 89: Ultima schimbare la Steaua. Intra Iancu in locul lui Adi Popa.

Min. 88: Piovaccari este oprit in ultimul moment de defensiva clujeana din drumul spre un nou gol.

Min. 87: Piovaccari centreaza foarte bine in fata portii pentru Keseru, dar acesta lufteaza si rateaza ocazia golului de 2-0.

Min. 85: Lovitura libera periculoasa pentru CFR dupa un fault al lui Gardos la 16 metri. Cadu suteaza in forta, zidul Stelei balbaie balonul, dar in cele din urma mingea ajunge in corner.

Min. 83: Contraatac al Stelei dupa o minge recuperata de Chipciu in propria jumatate. Mijlocasul Stelei ajunge la 16 metri de poarta, ii paseaza lui Keseru, iar sutul acestuia spre poarta este deviat in plasa de acelasi Chipciu.

Min. 80: Ineficacitatea Stelei in fata portii il determina pe Reghecampf ca in ultimele minute sa il trimita in joc si pe Piovaccari. Italianul ii ia locul lui Prepelita.

Min. 73: Ultima schimbare la clujeni: iese Maah, intra Ammari.

Min. 72: Felguiras retine in doi timpi un sut al lui Tanase.

Min. 69: Tanase primeste cartonas galben dupa ce ii da cu mana in fata lui Cadu intr-un duel aerian. Decarul Stelei va fi si el suspendat etapa viitoare.

Min.66: Situatie ciudata la poarta clujenilor. Gardos si Szukala, cei doi fundasi centrali ai Stelei au ajuns in ofensiva. Din pasa lui Szukala, Gardos a reluat cu capul pe langa poarta.

Min. 64: Prima schimbare si la Steaua. Iese Stanciu si intra Keseru.

Min. 61: Stanciu centreaza, Gardos reia cu capul, dar Balaj fluiera fault in atac dupa ce Steaua beneficiase de o lovitura libera ca urmare a faultului comis de Camora asupra lui Popa

Min. 57: Rui Pedro ii lasa locul lui Velayos in echipa CFR-ului.

Min. 54: Steaua isi intensifica atacurile la poarte clujenilor, dar mingea refuza sa intre in plasa portii gazdelor.

Min. 51: Fanii Stelei protesteaza dupa ce in prima repriza arbitrul a intrerupt partida din cauza scandarilor. Suporterii campioanei s-au asezat pe scaune si privesc meciul ca la teatru.

Min. 49: Corner pentru Steaua. Latovlevici trimite bine, Szukala reia cu capul, dar mingea se duce paralel cu poarta. Gardos reia apoi slab

Min. 46: A inceput a doua repriza ! Negrut ii lasa locul lui Chanturia in echipa CFR-ului.

PAUZA

Min. 45+1: Varela patrunde foarte bine in flancul drept, centreaza in careu, iar Stanciu trimite in bara.

Min. 43:  Rui Pedro si Stanciu, cei doi jucatori avertizati cu galben pentru simulari, vor fi suspendati etapa viitoare.

Min. 41: Rui Pedro vede cartonasul galben dupa ce simuleaza un fault in careul Stelei

Min. 39: Szukala intarzie un atac al Stelei si este deposedat de Djokovic, dupa care faulteaza. Balaj il avertizeaza ca este ultima data cand il iarta de un cartonas

Min. 37: Atacurile se succed cu repeziciune la cele doua porti, dar majoritatea se termina in preajma careului de 16 metri

Min. 33: Lovitura libera de la 20 de metri pentru CFR. Deac trimite peste poarta

Min. 30:  Ogbu trimite putin peste poarta lui Tatarusanu, de la marginea careului.

Min. 28: Latovlevici primeste o mingea in diagonala si ajunge la finalizare. Sutul sau este respins in corner de Felgueiras.

Min. 23: Cristi Balaj opreste jocul pentru cateva momente dupa ce din peluza in care se afla suporterii Stelei a auzit scandari cu tenta rasista.

Min.19: Stanciu are culoar de sut, dar este blocat bine de Djokovic. Inaintea sa, Adi Popa sutase in peluza dintr-o pozituie buna.

Min. 14:  Stanciu vede un cartonas galben pentru simulare

Min. 12:  Clujenii au cea mai mare ocazie de pana acum. Tatarusanu respinge gresit un balon, mingea este retrimisa spre poarta, dar Gardos respinge din doar 2 metri

Min. 7: Cadu intervine bine si respinge o pasa a lui Tanase pentru Popa

Min. 4: Ogbu il loveste pe Szukala, insa Cristi Balaj nu dicteaza fault si nu-l avertizeaza pe jucatorul gazdelor

Min.3: Gazdele au si prima lovitura de la colt, dupa ce Varela respinge un prim atac al clujenilor

Min. 2: Stanciu incearca o pasa frumoasa catre Tanase, dar mingea ajunge in bratele portarului celor de la CFR

Min.1: CFR Cluj a beneficiat de lovitura de start a partidei !

A inceput partida !

UPDATE: 19:58 – La intrarea pe teren, jucatorii celor doua echipe au oferit flori femeilor din tribune !

UPDATE 19:50 – La meci vor asista 20.000 de spectatori. Echipa ardeleana a obtinut din vanzarea biletelor aproximativ 100.000 de euro.

UPDATE 19:40 – Echipele de start: CFR CLUJ: Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Djokovic, Rui Petro – Maah, Negrut, Deac – Ogbu. STEAUA: Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Prepelita, Pintilii – Popa, Stanciu, Tanase – Chipciu.

CFR Cluj intalneste de la ora 20 Steaua in derbyul etapei cu numarul 22 din Liga I, ardelenii avand mari asteptari de la partida de astazi, dat fiind faptul ca jucatorii campioanei au fost angrenati la mijlocaul saptamanii in actiunile echipelor nationale, neparticipand la programul echipei. Mai mult, motivatia clujenilor este cu atat mai mare cu cat ei nu au mai cunoscut gustul victoriei in fata Stelei de 9 ani.

In tur stelistii au castigat cu 3-0 pe propriul teren dupa un meci dominat cap coada, iar clujenii nu au mai castigat contra actualilor campioni din 2005. De atunci, Steaua a obtinut sapte victorii in meciurile contra CFR-ului, iar alte noua jocuri s-au terminat la egalitate. 

Citeste si: FC Botosani invinge cu 1-0 pe ACS Poli Timisoara

Partida este una cu atat mai interesanta cu cat pe teren propriu  CFR se poate lauda cu faptul ca inca nu a fost invinsa de vreo formatie, si ca a primit doar opt goluri in zece intalniri, in timp ce Steaua este singura echipa din campionat neinvinsa in aceasta editie a intrecerii interne.

Sursa foto: digisport.ro