CFR Marfa are un NOU Consiliu de Administratie

CFR Marfa are, incepand de joi, un NOU Consiliu de Administratie (CA), potrivit reprezentantilor Ministerului Transporturilor.

“Adunarea Generala a Actionarilor a demis Consiliul de Administratie (de la CFR Marfa – n.r.) si s-a ales un NOU Consiliu”“, au spus sursele mentionate, potrivit economica.net, care citeaza Agerpres.

Membrii NOULUI CA sunt: George Buruiana (fost director general al CFR Marfa in perioada 1998-2001), Dan Toader (consilier in cadrul Ministerului Transporturilor), Dan Jianu, Mircea Biban, Alina Paraiala (director de cabinet al ministrului Transporturilor), Rodin Calomfirescu si Elena Merticariu (consilier la cabinet secretar de stat).

Citeste si: Consiliul de Administratie al CFR MARFA a fost demis de Ministerul Transporturilor

Fostul CA era format din: Radu Liviu – presedinte, George Buruiana, Bogdan – Ioan Constantinescu, Dan – Teodor Constantinescu, Ionut Georgescu, Vasilica Tugui.

La jumatatea lunii mai, directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea, a demisionat de la conducerea companiei, din motive personale, la o luna dupa numirea sa in functie.

Citeste si: Directorul general al CFR Marfa a DEMISIONAT, din motive personale

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa este operatorul national de transport feroviar de marfa din Romania, lider pe aceasta piata, pe care ocupa 54,8 la suta, la nivelul anului 2013.