CFR SA organizeaza LICITATIE PUBLICA pentru INCHIRIEREA a peste 1.200 de SPATII si TERENURI

CFR SA va organiza marti cea de-a patra etapa a sesiunii de INCHIRIERE a unor SPATII si TERENURI din proprietatea privata a companiei, program inclus in proiectul imobiliar demarat in vederea dezvoltarii activitatii comerciale.

Astfel, sucursalele regionale de cale ferata Bucuresti, Craiova, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Galati si Constanta vor organiza marti LICITATII PUBLICE cu strigare pentru INCHIRIEREA a peste 1.200 de SPATII si TERENURI cu o suprafata totala de 438.702,33 de metri patriati, unde agentii economici pot demara sau dezvolta activitati comerciale.

Spatiile comerciale scoase de CFR SA pe piata imobiliara au o suprafata totala de 52.400,09 metri patrati, iar terenurile — 386.302,24 metri patrati, si se adreseaza tuturor categoriilor de agenti economici, atat celor care inca nu s-au alaturat acestui proiect, cat si celor care intentioneaza sa-si extinda activitatile comerciale, administrative sau de prestari servicii la nivel local, regional sau national.

Citeste si: CGMB nu a aprobat prelungirea contractului de inchiriere pentru actualul sediul al municipalitatii

Potrivit companiei, spatiile comerciale sunt situate in gari sau in proximitatea acestora si pot fi INCHIRIATE si de micii intreprinzatori care analizeaza intrarea si dezvoltarea unei activitati comerciale pe piata locala. In primele trei etape, 51 spatii comerciale si 52 terenuri, in suprafata totala de 34.873 metri patrati, au fost deja INCHIRIATE.

Dezvoltatorii si reprezentantii marilor brand-uri care doresc sa intre si pe piata de retailer locala sunt asteptati sa participe la cele opt licitatii deschise, marti, incepand cu ora 9.00, la sediile regionale de cale ferata Bucuresti, Craiova, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Galati si Constanta, pentru inchirierea celor peste 1.200 de spatii si terenuri, in suprafata totala de 438.702,33 metri patrati, din proprietatea privata a companiei.

Citeste si: INCREDIBIL: NORVEGIA vrea sa inchirieze locuri de inchisoare din OLANDA

Agentii economici care doresc sa se alature acestui proiect imobiliar si sunt interesati de conditiile de participare la licitatiile organizate de companie pentru inchirierea spatiilor si terenurilor pot consulta lunar site-ul companiei www.cfr.ro sau se pot adresa personalului din cadrul sucursalei regionale de cale ferata pe raza carora se afla spatiile si terenurile respective.

Sursa foto: economica.net