CFR va aloca o SUMA IMPORTANTA pentru lucrari de REPARATII si consolidare a INFRASTRUCTURII feroviare

 “CFR” SA intra in reparatii! Compania a anuntat, joi, ca va organiza doua licitatii deschise, in luna iulie, in vederea atribuirii a doua contracte in valoare de 3,45 MILIOANE de lei, fara TVA, pentru lucrari de REPARATII CURENTE si lucrari de CONSOLIDARE  a unor obiective feroviare situate pe sectiile de circulatie Ciulnita – Slobozia Veche si Cazanesti – Andrasesti.

“Se vor executa lucrari de consolidare la podul feroviar situat intre statiile Ciulinita si Slobozia Veche, la km 15+250. Durata de valabilitate a contractului este de 105 de zile de la atribuire, iar criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Valoarea estimata a achizitiei este de 1.597.947 lei, fara TVA. Termenul limita pentru primirea ofertelor este 9 iulie, ora 10,00, deschiderea acestora urmând sa aiba loc in aceeasi zi, la ora 11,00, la sediul Regionalei CF Constanta’, se arata intr-un comunicat al CFR.

Citeste si: Procesul lui Gruia Stoica, MUTAT la Curtea de Apel Ploiesti

De asemenea, se vor realiza lucrari de reparatii si realizare a caii fara joante intre statiile Cazanesti – Andrasesti, la km. 87+200/99+400.

“Durata de valabilitate a contractului este de 60 de zile, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Valoarea estimata a achizitiei este de 1.853.200 lei, fara TVA. Termenul limita pentru primirea ofertelor este 10 iulie, ora 9,00, deschiderea acestora urmând sa aiba loc in aceeasi zi la ora 10,00, la sediul Regionalei CF Constanta”, se mai scrie in respectivul comunicat.

Citeste si: BILETELE DE TREN, mai usor de cumparat online

Lucrarile au drept scop cresterea vitezei de circulatiei si sporirea sigurantei feroviare, iar sursa de finantare este asigurata din fonduri bugetare.

Sursa foto: realitatea.net