Charlie Hunnam este unul dintre cei mai doriți bărbați! Dar iată cum arată iubita sa! Foto în articol

Charlie Hunnam este motociclistul fatal din serialul de succes Sons of Anarchy sau întruchiparea regelui Arthur din ultima ecranizare a celebrei povești. Nu mulți știu, însă admiratoarele lui Charlie Hunnam au lansat un atac dur la adresa Morganei McNelis, iubita lui de 11 ani. După ce starul a anunțat că se retrage din “Fifty Shades of Grey”, un număr considerabil de doamne și domnișoare a scris insulte pe pagina tinerei designer.

Văzând cât de dure sunt fanele cu iubita lui, starul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: “Dacă vreți să vorbiți prostii, vorbiți prostii despre mine și lăsăți-o în pace pe ea”. Charlie Hunnam a spus că Morgana este cea mai inteligentă, frumoasă și blândă persoană din lume și că nu își dorește atenția presei: “Dacă ați cunoaște-o așa cum o cunosc eu, v-ați da seama că vă comportați prostește”.

Citește și: ÎL MAI ȚII MINTE PE PUȘTIUL HAIOS DIN “DENNIS, PERICOL PUBLIC”? ACUM ESTE BĂRBAT ÎN TOATĂ FIREA! FOTO ÎN ARTICOL

“Morgana este femeia pe care o iubesc și lângă care mi-am petrecut ultimii 11 ani din viață. Sper că și următorii 60 să fie tot alături de ea. Mi-a fost loială și m-a susținut încă dinainte să devin celebru și bogat. De ce ați vrea să o atacați pe ea dacă mă admirați pe mine?”

Morgana McNelis este designer de bijuterii și, cu toate că are o afacere de succes în Los Angeles, preferă viața liniștită de la țară. Alături de Charlie Hunnam, are o fermă cu 30 de găini, doi măgari, două rațe și mult teren cultivabil.

Femeia l-a cunoscut pe actor dinainte că acesta să fie extrem de celebru și i-a fost alături la bine și la greu, motiv pentru care acesta nu ezită să amintească în fiecare interviu cât de mult o iubește.

Sursă traducere: digifilm.ro