Charlize Theron a dezvăluit de ce n-a jucat niciodată într-un film Marvel

Frumoasa actriță a recunoscut și de ce nu va mai locui cu un bărbat

Charlize Theron, invitată în cel mai recent podcast Variety, a dezvăluit de ce nu făcut parte, până în prezent, din distribuția unui film din Universul Marvel. Totodată frumoasa actriță sud-africană a mărturisit și motivul pentru care nu va mai locui niciodată cu un bărbat cu care se află într-o relație sentimentală.

Charlize Theron a dezvăluit că nu a fost niciodată abordată de vreun reprezentant Marvel care să-i propună să joace în filmele lor.  “Vă jur. Nu m-a întrebat nimeni niciodată. Nu, nu mint. Dar este ok. Știi ce? Îmi creez propriul drum, propriile oportunități. Așa că e în regulă”, a spus actrița.

În altă ordine de idei, Charlize Theron nu crede ca va mai locui vreodată cu cineva. Actrița, în vârstă de 44 de ani, a împărțit ultima oară aceeași casă cu actorul Stuart Townsend, acum 10 ani.  „Nu cred că voi mai putea locui vreodată cu cineva. Să fiu total sinceră, ar trebui să cumpere casa de lângă mine”, a declarat Charlize pentru Mirror.

„Nu știu dacă voi mai putea fi în stare să mai trec prin asta vreodată. Sunt prea bătrână pentru așa ceva”, a precizat câștigătoarea premiului Oscar. „Nu mă simt singură fără un bărbat lângă mine… Nu m-am simțit niciodată singură. În viața mea acum nu e loc pentru așa ceva să se întâmple și nici nu am vreo dorință legată de a locui cu cineva.

Însă mă bucur când merg la întâlniri aranjate. Mă port cum probabil se poartă toată lumea. Sunt deschisă, mă distrez. Mă pot distra cu cineva și vorbind la telefon sau schimbând mesaje. Nu știu niciodată ce urmează să se întâmple”, a mai dezvăluit Charlize Theron. Din 2001 până în 2010, Charlize a fost într-o relație cu Stuart Townsend. Apoi, din 2013 până în 2015, a ieșit cu câștigătorul premiului Oscar, Sean Penn.

Sursa foto: facebook