Chatul Facebook, imbunatatit! Cum sa NU afle prietenii ca le-ai citit mesajele

Reteaua de socializare Facebook incearca permanent sa le ofere utilizatorilor sai cat mai multe optiuni pentru a-i tine entertained si conectati, acaparandu-le astfel atentia cat mai mult timp. Dezvoltand idei tot mai features, Facebook, considerata in momentul de fata cea mai importanta retea de socializare din lume, are la nivel mondial aproximativ 1,23 de miliarde de utilizatori activi pe luna.

Nu vom intra in detaliile schimbarilor facute de Facebook in ultimele saptamani, ci vom vorbi despre un soft care te protejeaza atunci cand nu vrei ca prietenii sa afle ca le-ai citit mesajele.

Cu siguranta ti s-a intamplat ca atunci cand vorbesti cu cineva pe chatul Facebook, sa-ti doresti ca persoana respectiva sa nu stie ca i-ai citit mesajul. In mod normal, in fereastra de chat i se afiseaza prietenului tau ora la care ai vazut mesajul.

Asadar, daca vrei sa citesti pe ascuns, acum ai la dispozitie Facebook Unseen, o extensie care iti protejeaza intiminatea si nu le permite prietenilor sa stie cand le-ai citit mesajele. Poti descarca extensia din Chrome Web Store, scrie lifehacker.com.

Citeste si: Schimbarea Facebook care te va afecta este testata acum. Afla detalii

La final, adaugam ca cei de la Facebook pregatesc o surpriza de proportii pentru utilizatori. Este vorba despre “Connectivity Lab”, un proiect inclus in cadrul initiativei internet.org, sustinuta de Facebook, care isi propune sa conecteze la internet doua treimi din populatia mondiala, mai ales in zonele sarace si subdezvoltate.

In acest fel, Facebook vrea sa conecteze cele doua treimi ale lumii fara acces la internet, urmand a folosi in acest sens lasere, drone si sateliti. ”Vom continua sa dezvoltam parteneriate de genul acesta, insa conectarea intregii lumi va fi posibila si prin inventarea de noi tehnologii”, a explicat Mark Zuckerberg.