Chef Florin Dumitrescu, facut PRAF de unul dintre cei mai buni bucatari din Anglia

Chef FLORIN DUMITRESCU, unul dintre cei trei jurati de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” este ATACAT dur de un alt BUCATAR, un roman care profeseaza in Marea Britanie la un restaurant premiat.

Loredan Gargalac, singurul roman din Marea Britanie “Executive Chef” (bucatar sef) la un restaurant care a primit “AA1 Rosette Award”, in Moreton, la circa 100 de km de Londra, il ATACA dur pe  FLORIN DUMITRESCU, scrie ziarulring.ro.

Citeste si: FOSTII JURATI MASTERCHEF RUP TACEREA! MOTIVELE PENTRU CARE AU PLECAT DIN PRO TV!

In 2013, Gargalac a declarat despre FLORIN DUMITRESCU ca a fost dat afara de la un restaurant pentru ca fura, iar acum BUCATARUL face noi ACUZATII despre juratul de la “Hell’s Kitchen”, criticand dur prestatia si comportamentul acestuia in emisiunea de la Antena 1, mai scrie sursa citata.

“Pai normal ca am avut, am si voi avea mereu dreptate. … anul trecut m-au judecat multi necunoscatori ca l-am criticat dur pe FLORIN DUMITRESCU insa acum, in emisiunea de aseara, a vazut o tara intreaga ca am avut dreptate.

Eu nu am nimic personal cu nimeni, ci este strict pe bucatarie, insa cei care nu sunt profesionisti fac din asta ceva personal. Iar patronul ala, care i-a luat apararea e «full of shit», ca stie destul de bine ca a plecat sifonat de acolo; dar asa este in tara, sau cum fac si alti romani BUCATARI sefi prin UK pentru faima si functie o vand si pe ma-sa.

Citeste si: MUTARE SOC LA PRO TV! SUNT IDOLII TUTUROR, INSA CONDUCEREA POSTULUI A DECIS SA-I SCHIMBE

Mai bine s-ar apuca sa invete bucatarie, caci cu caractere de doi bani si, tratand cu batjocora pe cel de langa tine care te-a ridicat si ti-a dat o bucata de paine, nu devii nemuritor; a fi OM e lucru mare, asa ca domnilor treziti-va la realitate”, a scris Loredan Gargalac pe Facebook. 

Sursa foto: radarmedia.ro