Chefi la cuțite. Urlete și îmbrânceli pe platoul de filmare între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu! Video

CHEFI LA CUȚITE. “Războiul” dintre chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea a continuat luni cu o nouă ediție “Chefi la cuțite”, la Antena 1. A fost o seară tensionată atât pentru chefii care, la un moment dat, au răbufnit, cât și pentru concurenții care nu și mai ascuns animozitățile.

Cea de-a cincea confruntare pe echipe a celui mai iubit cooking show, “Chefi la cuțite”, a fost jurizată în această seară de oameni cu mult curaj, care călătoresc mult: piloții de raliu. “Nu-ți inspiră nimic culinar categoria despre care vorbim, sigura chestie care poate m-ar inspira ar fi faptul că toți sunt barbați”, este de părere chef Florin Dumitrescu.

Tema primei probe a fost mâncarea în straturi, iar cele trei ingrediente obligatorii au fost: foietaj, cartof și paste. Pentru că a câștigat ultimul battlle, chef Sorin Bontea a fost cel care a avut privilegiul să aleagă ingredientul care îi convenea pentru echipa sa și să le împartă după bunul plac pe celelalte două echipelor concurente.

Citeste si: DANA RĂZBOIU DIVORȚEAZĂ SAU NU? MESAJUL TRANȘANT PENTRU SOȚUL EI

“Asta este jocul, poate să se supere pe mine și Florin, și Cătălin. Acum ce să fac, să iau eu ce e mai greu și să le dau lor ce e mai ușor? Doamne ferește!”, a spus Bontea.

Situația s-a complicat la “Chefi la cuțite”, în momentul în care un concurent de la echipa galbenă a venit la bancul de lucru al echipei roșii, fapt ce l-a enervat pe chef Florin Dumitrescu. Pe parcursul probei, conflictul a escaladat între Florin Dumitrescu (echipa roșie) și Cătălin Scărlătescu (echipa galbenă). “Băi, fraților, nu mă călcați pe coadă, că înnebunesc!”, a spus chef Dumitrescu.

Sursa foto: captura Antena 1