CHELARU (PSD): MOTIUNEA DE CENZURA ar putea fi DEZBATUTA la inceputul SAPTAMANII VIITOARE

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, IOAN CHELARU, este de parere ca MOTIUNEA DE CENZURA a PNL indreptata impotriva Guvernului Ponta ar putea fi dezbatuta la inceputul saptamanii viitoare daca textul acesteia va fi depus la Parlament in cursul zilei de luni, relateaza Agerpres.

Chelaru a adaugat ca, dupa depunerea documentului, Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor vor fi convocate pentru a stabili CALENDARUL DEZBATERII MOTIUNII DE CENZURA.

“Informatia neoficiala spune se va depune azi la ora 15,00, situatie in care maine, sau cel tarziu poimaine, va fi convocat un Birou permanent reunit pentru a stabili programul. Termenele sunt obligatorii si probabil ca vom da un termen scurt pentru citirea motiunii in plen si, dupa aceea, un termen in care sa se pregateasca raspunsul pentru aceasta motiune. Prezenta Guvernului stiti ca este obligatorie, si prezenta primului-ministru. (…) In acest moment nu e stabilit nimic, dar cred ca LA INCEPUTUL SAPTAMANII VIITOARE, luni-marti, cred ca am putea dezbate aceasta motiune”, a declarat Chelaru.

Liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au confirmat, vineri, la Poiana Brasov, ca liberalii vor depune luni o motiune de cenzura pe tema LIPSEI DE CREDIBILITATE A GUVERNULUI PONTA.

CITESTE SI: DRAGNEA: CEXN A VOTAT PENTRU RESPINGEREA MOTIUNII DE CENZURA SI SUSTINEREA GUVERNULUI

PNL sustine in motiunea de cenzura “Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”, pe care intentioneaza sa o depuna luni, ca primul-ministru COMPROMITE O NATIUNE INTREAGA fiind trimis in judecata, adaugand ca Gabriel Oprea si Liviu Dragnea sunt “complicii” acestuia daca il sustin in continuare.

“Partidul National Liberal a decis sa depuna, de indata, aceasta motiune de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta pentru ca situatia actuala, cu un premier trimis in judecata, compromite o natiune intreaga. In orice alta tara din UE premierul si-ar fi dat demisia IN MOMENTUL URMATOR INCEPERII URMARIRII PENALE, adica acum mai bine de trei luni”, arata liberalii in motiunea de cenzura obtinuta de Agerpres.

Sursa foto: dcnews