CHELOO, plasat sub CONTROL JUDICIAR. Rapperul este acuzat ar fi vandut droguri unui investigator sub acoperire. UPDATE

CHELOO, membru fondator al trupei PARAZITII, a fost saltat, miercuri dimineata, de catre procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), fiind suspectat de CONSUM si TRAFIC de DROGURI, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE 22:33: Cheloo a fost plasat sub control judiciar, el fiind vizat intr-un dosar de consum si trafic de droguri, informeaza B1 TV.

Rapperul Cheloo ar fi vandut droguri unui investigator sub acoperire. Asa ar fi fost prins. Vedeta a fost saltata miercuri dimineata de mascatii DIICOT. Potrivit primelor date, Catalin Stefan Ion ar fi adus la diverse petreceri droguri pe care le impartea cu ceilalti invitati.

Procurorii au facut perchezitii atat acasa la cunoscutul cantaret, cat si la alte locatii din acest dosar. Alte 90 de persoane sunt vizate in ancheta procurorilor de la crima organizata.

Artistul a declarat inaintea audierilor de la DIICOT Ploiesti ca a venit la “plimbare” si ca are „multe” sa-si reproseze.

 UPDATE 14.20Solistul trupei Parazitii, CATALIN STEFAN ION, cunoscut sub numele de CHELOO, a declarat, inaintea audierilor de la DIICOT Ploiesti, ca a venit aici “in plimbare” si ca are “multe” sa-si reproseze, transmite Mediafax.

Ajuns la orele pranzului la DIICOT Ploiesti, CATALIN STEFAN ION a fost intrebat de ziaristi daca stie motivul pentru care a fost adus acolo. “Am venit in plimbare”, a raspuns CHELOO. Intrebat, de asemenea, daca se consumau droguri la petrecerile pe care le organiza, CHELOO a refuzat sa raspunda.

Ziaristii l-au intrebat si daca are ceva sa-si reproseze, iar CHELOO a raspuns ca are multe sa-si reproseze. Un jurnalist a remarcat ca zambeste totusi, iar CHELOO a raspuns ca se simte “ca un lup cand vede atatea oi in jurul sau”.

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, anchetatorii au descoperit o jumatate de kg de canabis in vila de vacanta a lui CHELOO de pe Valea Doftanei.

Locuinta lui CATALIN STEFAN ION, cunoscut dupa numele de scena CHELOO, a fost PERCHEZITIONATA de procurorii DIICOT . Potrivit unor surse EuropaFM, CHELOO de la PARAZITII ar fi implicat intr-un dosar in care este suspectat de trafic si consum de droguri. O serie de zece PERCHEZITII se desfasoara, miercuri dimineata, in Prahova si Bucuresti. In acest dosar, vor fi  audiate alte 90 de persoane.

CITESTE SI: FONDATORUL TRUPEI PARAZITII, ALEXANDRU FRANCU, A FOST ARESTAT PREVENTIV

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: captura video