CHELSEA – ATLETICO 1-3. Finala 100% spaniola! GALERIE FOTO

CHELSEA – ATLETICO 1-3. ATLETICO Madrid s-a calificat dupa 40 ani in finala Ligii Campionilor! Trupa antrenata de Diego Simeone s-a impus cu 3-1 pe Stamford Bridge, in fata lui Chelsea.

Prima repriza nu anunta sub nicio forma cele 4 goluri de pe tabela. Ocazii putine si o preocupare excesiva pentru defensiva de ambele parti. Si totusi, meciul avea sa se aprinda pe final de repriza, cand Torres a inscris la primul sut pe poarta al formatiei londoneze(36). Devenit cunoscut pe Calderon, unde a jucat 6 ani, Fernando Torres nu s-a bucurat la gol.

Cand toata lumea astepta pauza, Adrian Lopez a punctat pentru Atletico(44), mizand si pe un moment de slabiciune al defensivei lui Mourinho.

Urmareste, aici, desfasurarea LIVE TEXT a partidei

CHELSEA – ATLETICO 1-3. In partea secunda, tot Atletico a fost echipa mai periculoasa. Turan a avut sansa golului de 2-1: s-a trezit cu mingea in pozitie de 1 la 1 cu Schwarzer, insa l-a luat la tinta pe goalkeeperul lui Chelsea(47).

De partea cealalta, Terry a avut sansa desprinderii pentru Chelsea. Lovitura de cap, respinsa cu greu de Courtois!(53)

In minutul 60, spaniolii au dat lovitura. Diego Costa a scos un penalty, pe care tot el l-a transformat si calificarea era aproape decisa.

Citeste si: BAYERN-REAL 0-4 (0-3) / Spaniolii se califica fara emotii in FINALA LIGII CAMPIONILOR

Si pentru ca lovitura sa fie totala pentru Jose Mourinho, Arda Turan a facut 3-1 in minutul 72, stabilind scorul final.

In urma acestei victorii, Atletico Madrid s-a calificat in finala Champions League unde va da piept cu rivala din oras, Real.

Sursa foto: uefa.com