CHELSEA – ATLETICO MADRID, ORA 21:45, LIVE TEXT MONDO NEWS / Cine joaca finala cu Real ?

CHELSEA LONDRA primeste astazi, de la ora 21:45, vizita spaniolilor de la ATLETICO MADRID in mansa retur a SEMIFINALELOR LIGII CAMPIONILOR.

CHELSEA LONDRA incearca sa se califice astazi intr-o noua finala a LIGII CAMPIONILOR, dupa ce in 2012 a cucerit trofeul impotriva lui Bayern. Pentru a realiza acest lucru, londonezii pregatiti de Jose Mourinho trebuie sa treaca de ATLETICO MADRID, dupa ce in tur scorul a fost 0-0.

Statistica este interesanta pentru englezi, deoarece o singura echipa a reusit sa se califice in finala LIGII CAMPIONILOR in ultimii zece ani atunci cand a terminat prima mansa cu scorul de 0-0 pe teren propriu, astfel incat, cel putin istoria nu tine cu ATLETICO MADRID.

Citeste si: BAYERN-REAL 0-4 (0-3) / Spaniolii se califica fara emotii in FINALA LIGII CAMPIONILOR

De cealalta parte, madrilenii incearca sa se califice in prima finala dupa 40 de ani (a pierdut ultimul act din 1974 cu Bayern, 0-4), iar Simeono, antrenorul lui ATLETICO, stie ca nu va fi usor. “Chelsea are o superechipa. A castigat pe terenul lui Liverpool jucand cu jumatate din formatia de baza. Miercuri ne asteapta un meci cu multe probleme”, a spus antrenorul lui Atletico.

Citeste si: BAYERN-REAL, LIVE TEXT 0-4 / Ramos si Ronaldo au marcat cate o dubla

Real Madrid este prima finalista a actualei editii din LIGA CAMPIONILOR. Trupa din capitala Spaniei s-a calificat dupa 5-0 la general cu Bayern Munchen.

Echipele probabile:

Chelsea: Schwarzer – Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta – Ramires, David Luiz – Willian, Oscar, Hazard – Torres

Atletico: Courtois – Felipe Luis, Godin, Miranda, Juanfran – Suarez, Tiago – Garcia, Koke, Diego Ribas – Diego Costa