Chelsea – Steaua / Jose Mourinho vorbit la conferinta oficiala despre Steaua si Gigi Becali

Jose Mourinho, tehnicianul echipei Chelsea Londra, a sustinut conferinta oficiala de presa de dinaintea partidei dintre formatia sa si Steaua Bucuresti, din cadrul ultimei etape a grupelor Lgii Campionilor. Chelsea si Steaua se vor intalni, miercuri seara, pe arena londoneza „Stamford Bridge”.

Jose Mourinho a vorbit la intalnirea cu jurnalistii despre sansele echipei sale in aceasta editie a Ligii Campionilor, despre Steaua Bucuresti, dar si despre finantatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali.

Iata care sunt cele mai importante declaratii pe care Jose Mourinho le-a facut cu putin timp in urma:

“Voi face niste schimbari fata de partida din weekend, dar asta nu inseamna ca voi evolua cu echipa a doua. Trebuie sa odihnesc niste jucatori, pentru ca avem multe meciuri de jucat”.

“Sper ca Gigi Becali sa aiba un televizor frumos la inchisoare si sa vada meciul. De asemenea, sper ca Steaua sa castige din nou campionatul, iar Gigi sa iasa din inchisoare si sa se bucure de Liga Campionilor in sezonul ce urmeaza, alaturi de familia sa”.

“Nu va pot spune daca am un jucator favorit de la Steaua, pentru ca maine va aparea in presa ca il vreau la Chelsea. Am prieteni romani, familia Becali. Dar trebuie sa uit de prieteni si sa castig meciurile. Le multumesc prietenilor pentru ca au incurcat Basel si Schalke si sper sa ma ajute si maine, sa iau trei puncte”.

“Am auzit ca antrenorul Stelei vine aici sa termine grupa in cel mai bun mod posibil. Steaua a fost importanta in grupa, pentru ca i-a luat 2 puncte lui Basel si unul lui Schalke, si ar fi putut sa le ia mai multe. Nu s-a facut de ras precum echipele care termina cu 0 puncte sau un 1 punct. Meciul nu e deja castigat, dar vom incerca sa ne impunem si sa terminam pe primul loc in grupa”.

“Chelsea nu este favorita la castigarea Ligii Campionilor. Sunt mai multe echipe inaintea noastra. Dupa mine, Bayern Munchen e favorita sa castige din nou. Apoi urmeaza Barcelona si Real Madrid. Dar din sferturi incolo orice se poate intampla”.

Intalnirea dintre Chelsea si Steaua, din Champions League, este programata miercuri seara, de la ora 21.45, este transmisa de TVR 1, Digi Sport si Dolce Sport si va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe site-ul MONDO NEWS.

Sursa foto: the guardian