CHELSEA – STEAUA / Reghecampf vrea sa reabiliteze echipa in meciul cu Chelsea. Vezi ce a mai declarat tehnicianul Stelei la conferinta de presa

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucuresti, crede ca partida de maine, contra celor de la Chelsea, este binevenita si poate scoate gruparea ros-albastra din pasa proasta.

Tehnicianul echipei Steaua Bucuresti, Laurentiu Regehcampf, a declarat in cadrul conferintei de presa de dinaintea partidei cu Chelsea, care va avea loc miercuri seara la Londra, ca vrea sa reabiliteze echipa in acest meci. “Acest meci e binevenit, trebuie sa iesim din pasa proasta! Campionatul e mai important acum”, a spus Reghe.

Steaua va juca astfel maine seara ultima partida din grupele UEFA Champions League din actualul sezon european, pentru stelisti nemaiexistand nicio sansa la calificare, partida contand doar pentru palmares.

“Ne asteapta un meci dificil, ultima partida din grupa. Pentru noi nu mai este niciun fel de presiune, vom juca detasati. Sper sa o facem cat mai bine si sa reusim un rezultat pozitiv. Cred ca jucatorii au inteles ce le-am transmis, cunosc bine atat pe Chelsea cat si potentialul lor. Ne pare rau ca am ajuns in aceasta situatie, ne doream mult mai mult. Ne doream ca acest meci sa ne aduca poate o calificare in Europa League. Acum, campionatul este mai important pentru noi. Pentru Chelsea meciul este important deoarece lupta pentru castigarea grupei. Este important si rezultatul de acum, dar cred ca mai important a fost rezultatul din Europa League din sezonul trecut. Acest meci este binevenit, trebuie sa iesim din aceasta pasa proasta”, a declarat Laurentiu Reghecampf, conform prosport.ro, in cadrul conferintei de presa.

Sursa foto: prosport.ro