Chelsea – Steaua / Ros-albastrii au plecat la Londra impreuna cu sotiile si prietenele

Delegatia echipei Steaua Bucuresti a plecat, marti, la Londra, acolo unde ros-albastrii vor disputa ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, impotriva lui „Pensionarilor” de la Chelsea.

In ciuda faptului ca este suspendat pentru acest joc, capitanul Alexandru Bourceanu face si el parte din delegatia gruparii din Ghencea, la dorinta expresa a tehnicianului Laurentiu Reghecampf.

O alta curiozitate a fost sosirea stelistilor, acestia ajungand la aeroportul Otopeni separat, cu masinile prietenilor sau taxiurile. Pana acum, lotul se reunea la stadion si se pleca grupat, cu autocarul clubului. Din delegatia campioanei nu lipsesc sotiile si prietenele jucatorilor.

Din pacate, acest meci nu mai are nicio miza pentru fotbalistii stelisti, echipa campioana din Romania aflandu-se pe ultimul loc din grupa, fara a mai avea vreo sansa la calificarea in primavara europeana a Ligii Campionilor sau a Ligii Europa.

Intalnirea dintre Chelsea si Steaua, din Champions League, este programata miercuri seara, de la ora 21.45, este transmisa de TVR 1, Digi Sport si Dolce Sport si va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe site-ul MONDO NEWS.

Sursa foto: prosport.ro