Chestorul DUMITRU JIANU, numit adjunct al sefului Politiei Romane

Chestorul DUMITRU JIANU a fost imputernicit, miercuri, in functia de adjunct al sefului Politiei Romane, pe linie de ordine publica, in timp ce comisarul sef ION ORATIU RUSEANU a fost imputernicit sef al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ilfov, a anuntat Politia Romana.

“Prin ordin al viceprim-ministrului, ministrul afacerilor interne, domnul GABRIEL OPREA, cu data de 4 iunie a.c., chestorul de politie JIANU DUMITRU a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Politiei Romane”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Citeste si: Seful Politiei Rutiere a fost schimbat din functie

Din 2010, DUMITRU JIANU era director al Directiei de Ordine Publica din cadrul Politiei Romane. Acesta a fost imputernicit, miercuri, in locul chestorului GHEORGHE POPA, care a fost numit, prin ordin de ministru, in functia de rector al Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”.

Comisarul-sef ION ORATIU RUSEANU a fost imputernicit sef al IPJ Ilfov in locul comisarului sef GHEORGHE POPESCU, caruia i-a expirat imputernicirea. Pana sa fie imputernicit la conducerea IPJ Ilfov, Ruseanu a fost comandant al Sectiei 26. La randul sau, Popescu a revenit pe functia sa de baza, din cadrul Academiei de Politie.

Citeste si: Seful Politiei Romane va fi numit de catre premier, au decis deputatii

In acelasi timp, comisar-sef de politie LANGA MIHAIL DANIEL, adjunct al sefului Politiei Municipiului Timisoara, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al sefului Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Sursa foto: epochtimes-romania.com