Chevrolet Camaro facelift va fi lansat la Salonul Auto de la Frankfurt

Chevrolet a programat lansarea lui Camaro facelift la Salonul Auto de la Frankfurt, unde muscle car-ul va fi prezent atat in versiunea coupa, cat si in cea cabrio.

Facelift-ul Chevrolet Camaro inglobeaza o serie de modificari aduse caroseriei in vederea optimizarii aerodinamicii, conform promotor.ro, iar pe langa designul usor retusat in aceasta privinta se mai remarca priza de aer functionala amplasata pe capota. Din punct de vedere vizual, in partea din fata se observa o grila inferioara usor latita, in vreme ce grila superioara a mai pierdut din latime.

O alta noutate este introducerea sistemului de infotainment MyLink pe muscle car-ul celor de la GM. Echipat cu un ecran tactil color de 7 inci, cu afisaj sub forma de pictograme, sistemul de infotainment este acelasi de care beneficiaza Chevrolet Trax sau Chevrolet Cruze Station Wagon, mai scrie sursa citata.

Motorizarea ramane aceeasi, masina urmand sa fie propulsat in continuare de acelasi V8 de 6,2 l cuplat fie la o cutie manuala cu sase trepte, fie la una automata, tot cu sase trepte. Versiunea cu transmisie manuala dezvolta 420 CP la turatii de 5.800 rpm si genereaza un cuplu maxim de 569 Nm la 4.600 rpm, sprintul de la 0 la 100 km/h realizandu-se in 5,2 secunde in versiunea coupe cu transmisie manuala, respectiv 5,4 secunde in versiunea cabrio cu transmisie manuala.

In Romania, Camaro facelift coupa va avea un pret de pornire de 41.157 euro, in vreme ce varianta cabrio pleaca de la 46.157 euro. 

Sursa foto: promotor.ro