Chiajna. Fetița sechestrată a fost eliberată după 28 de ore

Un bărbat din orașul Chiajna, județul Ilfov, își ține, de peste 20 de ore, sechestrată fetița în vârstă de numai 5 ani în casă și amenință că aruncă în aer locuința.

Update: Bărbatul care s-a baricadat, joi, 4 mai, în locuinţă cu fetița de 5 ani, după ce şi-a agresat soţia şi a alungat-o de acasă, este în custodia Poliției Române, iar copila a fost eliberată vineri, după o acțiune care a durat 28 de ore, informează IGPR.

Știre inițială

Bărbatul s-a certat cu soția, a lovit-o și apoi a alungat-o de acasă. Poliția Română are mai multe echipe de negociatori la fața locului, aceasta fiind una dintre cele mai lungi negocieri din istoria Poliției Române.

“Bărbatul a avut grijă de minoră, nu a fost agresiv cu ea. Minora nu  a suferit leziuni corporale, e în afara oricărui pericol. Negociatorii au deschis un canal de comunicare cu el de aseară, au comunicat permanent cu el. Bărbatul nu are revendicări. Bărbatul a cerut mâncare pentru copil, hrana i-a fost oferită de negociatori.   Polițiștii, prin structurile prezente la fața locului, doresc o soluționare amiabilă a acestui eveniment și desfășoară toate activitățile din competență”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Sursa foto: captura video