Chiar ca o sa cazi in FUND! Cat trebuie să dureze o partida de SEX. Raspunsul soc! Te incadrezi?

Potrivit unui studiu stiintific realizat de “Society for Sex Therapy and Research”, pentru un act sexual ideal sunt necesare intre 7 si 13 minute. Studiul a analizat, timp de zece ani, calitatea raporturilor sexuale a 50 de voluntari.

Acestia au notat gradul de satisfactie in functie de durata actului sexual, din momentul penetrarii pana la ejaculare, nefiind luat in considerare preludiul.

Majoritatea voluntarilor a apreciat ca un act sexual ce a durat intre 3 si 7 minute a fost ”suficient”, iar intre 7 si 13 minute a fost ”satisfacatoare”.

Fara a crea surprize, un act sexual cu o durata cuprinsa intre 1 si 2 minute a fost considerat “frustrant”, in timp ce intre 10 si 30 de minute raportul a fost considerat “prea lung”.

“Cultura populara a intarit, din nefericire, stereotipurile despre activitatea sexuala. Astfel, multi barbati si multe femei au fantezii legate de nopti fierbinti lungi”, afirma cercetatorii. “Cu acest studiu, speram sa risipim aceste fantezii si sa incurajam barbatii si femeile sa aiba date realiste despre actul sexual acceptabil, prevenind astfel dezamagirile si disfunctiile sexuale”, a explicat dr Eric Corty, profesor de psihologie la Universitatea din Pennsylvania (SUA), care a coordonat studiul, publicat in “Journal of Sexual Medicine”

Sursa traducere: Realitatea.net