Campionatul mondial de fotbal 2014: CHILE v AUSTRALIA, ora 01.00, TVR 1 / Duelul OUTSIDERELOR din GRUPA B

Campionatul mondial de fotbal 2014. OUTSIDERELE din GRUPA B a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, CHILE si AUSTRALIA, se vor infrunta in ultimul meci al zilei de vineri, la Cuiaba, partida care va incepe in noaptea de vineri spre sambata de la ora 01.00 in ROMANIA .

Campionatul mondial de fotbal 2014. CHILE e favorita in acest duel, dupa ce a terminat pe locul al treilea in preliminariile sud-americane, avand al doilea atac, in urma Argentinei, cu 29 de goluri marcate in 16 partide. Atacantul Eduardo Vargas si mijlocasul Arturo Vidal au fost golgheterii echipei in preliminarii, cu 5 reusite fiecare.

Citeste si: CHILE – AUSTRALIA, CM 2014 – COTE PARIURI

Campionatul mondial de fotbal 2014. AUSTRALIA se bazeaza in ofensiva pe veteranul Tim Cahill, care detine recordul national de eficacitate, cu 32 de goluri in 68 de selectii.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Cele doua formatii s-au infruntat de patru ori pana acum, chilienii iesind invingatori de trei ori, iar echipa de la Antipozi o data. Ultimul joc direct a avut loc in februarie 2000, la Valparaiso, sud-americanii invingand cu scorul de 2-1.

Campionatul mondial de fotbal 2014. In echipa de start a “Socceroos” ar putea sa nu figureze experimentatul mijlocas Mark Bresciano (34 ani), care a acuzat dureri la spate, iar in cazul in care nu va fi recuperat locul sau va fi luat de Dario Vidosic.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Chilienii au si ei emotii in privinta recuperarii mijlocasului Vidal, operat in data de 7 mai la genunchi, si care mai mult ca sigur va incepe partida pe banca de rezerve, desi s-a antrenat miercuri cot la cot cu elevii sai.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: PROGRAMUL complet al MECIURILOR cu ora de DIFUZARE de la TVR 

ECHIPE PROBABILE:

CHILE: 1. Claudio Bravo – 17. Gary Medel, 18. Gonzalo Jara, 2. Eugenio Mena – 4. Mauricio Isla, 20. Charles Aranguiz, 21. Marcelo Diaz, 16. Felipe Gutierrez – 10. Jorge Valdivia, 7. Alexis Sanchez, 11. Eduardo Vargas. Selectioner: Jorge Sampaoli.

AUSTRALIA: 1. Mat Ryan – 2. Ivan Franjic, 6. Matthew Spiranovic, 22. Alex Wilkinson, 3. Jason Davidson – 23. Mark Bresciano, 15. Mile Jedinak, 5. Mark Milligan – 11. Tommy Oar, 7. Mathew Leckie, 4. Tim Cahill. Selectioner: Ange Postecoglou.

STADION: “PANTANAL ARENA” (CUIABA, capacitate totala 42.968 de locuri)

ARBITRI: Noumandiez Doue – Songuifolo Yeo (ambii din Coasta de Fildes) si Claude Birumushahu (Burundi). Rezerva: Roberto Moreno (Panama).

Sursa foto: fifa.com