China: Un investitor a dat în judecată bursa OKCoin

Un investitor chinez în Bitcoin (BTC) a dat in judecata bursa  de schimb a crypto monedelor OKCoin pentru că îl impiedică achiziționeze Bitcoin Cash (BCH), informeaza Agentia de presa Legal Weekly.

Investitorul, cunoscut sub pseudonimul Feng Bin, a intentat un proces împotriva lui OKCoin, acuzând schimbul de a-l împiedica să primească 38.748 de Bitcoin Cash după căderea prețului Bitcoin în august 2017.

Feng Bin afirmă că a încercat să vândă Bitcoin Cash când moneda digitală a atins nivelul maxim de 4.000 de dolari în decembrie 2017. Totuși, atunci când investitorul a încercat să retragă BCH, a constatat că nu există niciun “buton” pentru a extrage Bitcoin Cash pe care platforma le-a promis. “

În urma unei plângeri adresate serviciului de asistență pentru clienți al platformei, OKCoin a declarat că Feng Bin nu a putut extrage nici un Bitcoin Cash, deoarece programul platformei de revendicare a crypto monedelor a expirat. Investitorul a afirmat, la rândul său, că bursa de schimb crypto nu a făcut un anunț oficial cu privire la termenul limită pentru revendicarea Bitcoin Cash: “Am acordat atenție anunțului de eliberare a monedei OKcoin. În toate anunțurile, nu există nicio declarație privind termenul limită pentru primirea și eliminarea programului. “

Citește și: CE PREȚ TREBUIE SĂ ATINGĂ BITCOIN PENTRU A ÎNLOCUI REZERVA DE BANI A SUA

OKCoin a declarat că a contestat cererea lui Feng Bin, invocând nepotriviri majore între povestea lui și înregistrările balanțelor contului său.

Bitcoin a fost divizat la 1 august 2017, ducând la prezența a două monede digitale complet diferite, în timp ce utilizatorii care dețin Bitcoin înainte de divizare au primit un număr egal de Bitcoin Cash. BCH a sărbătorit prima sa zi de naștere la începutul săptămânii trecute.

Bitcoin Cash a făcut obiectul unor controverse pe tot parcursul anului. Roger Ver, unul dintre cei mai mari promotori ai BCH, a susținut că Bitcoin Cash este “adevăratul Bitcoin” în noiembrie 2017. Ver a spus că BCH va avea “capul de piață mai mare, volumul comerțului și baza de utilizatori în viitor”.