Chitoiu discuta cu premierul la Palatul Victoria

Fostul ministru al Finantelor, Daniel Chioiu, se afla, luni dupa-amiaza, la Palatul Victoria, unde se intalneste cu premierul Victor Ponta care detine portofoliul de la Finante in regim de interimat.

Potrivit primelor informatii, tema discutiei dintre Chitoiu si Ponta este schimbarea lui Radu Ghetea de la conducerea CEC.

Victor Ponta, devenit saptamana trecuta ministru interimar al Finantelor, a declarat ca ordinul de demitere a lui Radu Ghetea de la conducerea CEC a fost deja pregatit de fostul ministru al Finantelor, Daniel Chitoiu

Citeste si: Radu GHETEA, demis din functia de sef al CEC

“Da. Sunt niste proceduri, eu semnez ordinul probabil luni”, a spus Ponta, adaugand ca fostul ministru al Finantelor Daniel Chitoiu a pregatit ordinul in acest sens, insa “nu a mai apucat sa-l semneze”. 

Radu Ghetea indeplineste functia de presedinte al CEC Bank din anul 2007. In luna decembrie 2013, fostul ministru al Finantelor, Daniel Chitoiu, isi exprima nemultumirea fata de activitatea CEC Bank. Solutia pe care a gasit-o pentru imbunatatirea activitatii acestei institutii a fost o schimbare la nivelul managementului.