CHRIS BROWN, din nou PROBLEME cu LEGEA. Ce a facut RAPPERUL

Chris Brown are din nou probleme cu legea din cauza pornirilor violente. Acesta a fost acuzat de agresiune, a anuntat, luni, Politia din Las Vegas, dupa ce ar fi lovit cu pumnul un barbat cu care juca baschet pe un teren de sport aflat in proprietatea unui hotel local.

Incidentul a avut loc luni, pe un teren de sport in cadrul complexului hotelier Palms Casino Resort. Chris Brown (26 de ani) a primit din partea autoritatilor locale optiunea de a semna o citatie pentru savarsirea unui delict penal sau de a ajunge cu acest caz de agresiune in fata Procuraturii din districtul Clark County, riscand sa fie pus oficial sub acuzare.

CITESTE SI: Sunt CELE MAI DORITE FEMEI din lume, dar care NU SUNT BUNE LA PAT! 

Victima a fost internata in spital, raportand agresiunea din rezerva unde a fost transportata pentru a i se acord a ingrijiri, in urma ranilor suferite. Barbatul a fost externat la cateva ore dupa aceea. Chris Brown parasise deja hotelul respectiv in momentul in care ofiterii de politie au ajuns la fata locului.

CITESTE SI: O ACTRITA celebra, GOALA pe INTERNET. IMAGINILE au facut RAVAGII!

Brown va fi citat sa se prezinte la tribunal, daca procuratura il va pune sub acuzare.
Rapperul american nu este la primul incident de acest fel. in 2009, artistul a batut-o pana a invinețit-o pe Rihanna, iubita lui de atunci. Ranile provocate au fost atat de evidente, incat artista nu s-a mai prezentat la gala de decernare a premiilor Grammy, care a avut loc a doua zi.

Sursa www.libertatea.ro