CHRIS BROWN, inca patru luni de INCHISOARE

RAPPERUL CHRIS BROWN a fost condamnat la inca 131 de zile de INCHISOARE, dupa ce a recunoscut ca a incalcat regimul privind eliberarea conditionata din detentie.

Cantaretul CHRIS BROWN va fi nevoit sa se intoarca dupa gratii pentru mai bine de patru luni, dupa ce a admis in fata judecatorilor din Los Angeles, ca nu a respectat conditiile impuse la eliberarea sa conditionata, implicandu-se intr-o bataie, transmite Contact Music. Initial, cantaretul fusese condamnat la un an de inchisoare, insa pedeapsa i-a fost redusa la 234 de zile de detentie, pe care le-a executat deja. In prezent, cantaretul se afla in stare de arest, fiind trimis dupa gratii dupa ce a fost evacuat din centrul de reabilitare in care fusese internat in luna martie.

 Citeste si: BERLUSCONI a inceput munca in folosul comunitatii, la un centru de bolnavi de Alzheimer 

Totusi, nu se stie daca rapperul va executa toate cele 131 de zile de detentie, avand in vedere ca sufera de tulburare bipolara, urmeaza un tratament psihiatric si trebuie sa fie testat pentru a exista garantia ca nu consuma droguri.

 Citeste si: Actorul SALMAN KHAN traieste clipe DRAMATICE

In anul 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani in regim de control judiciar si munca in folosul comunitatii, fiind acuzat ca a batut-o pe cantareata Rihanna, care ii era iubita la acea vreme.