Chris Hemsworth ia o pauză de actorie! Motivul retragerii

Chris Hemsworth, superstarul australian în vârstă de 39 de ani care îl întruchipează pe “Thor” în seria filmelor Marvel, a anunțat că va lua o pauză de actorie după ce a aflat, în urma unui test genetic, că are un risc crescut de a face Alzheimer, scrie The Guardian.

Chris Hemsworth a aflat că a moştenit două copii ale genei ApoE4 de la ambii părinţi, ceea ce înseamnă că actorul de la Antipozi are un risc de 10 ori mai mare să facă Alzheimer decât o persoană care nu are varianta dublă a genelor. “Nu e ca şi cum mi-aş da demisia. Vestea  a declanşat ceva în mine şi m-a făcut să vreau să fac o pauză. Paşii necesari pentru prevenţia Alzheimer îţi afectează toată viaţa. Este vorba despre felul în care îţi gestionezi somnul, nivelul de stres, despre nutriţie, mişcare, fitness. Sunt nişte unelte pe care trebuie să le foloseşti în mod constant”, a declarat actorul.

Chris Hemsworth a confirmat şi că bunicul său are Alzheimer și a adăugat că în viitorul apropiat îşi va respecta angajamentele de promovare a două filme, iar apoi se va stabili în Australia “pentru o bună bucată de timp” alături de partenera sa şi cei trei copii.

Sursa foto: billboard