ADEVARUL despre INREGISTRARILE cu MIRCEA BASESCU, date presei de familia lui BERCEAl!!!

Aici a vrut fiul BERCEA MONDIAL sa dea inregistrarile cu Mircea Basescu

Jurnalistul Christian Sabbagh a declarat miercuri, pentru Eevenimentul Zilei, ca Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a vrut initial sa difuzeze deja celebrele inregistrari cu Mircea Basescu la postul Kanal D. Prezentatorul Stirilor Kanal D a mai precizat ca dupa ce postul de televiziune la care lucreaza nu au preluat inregistrarile in care fratele presedintelui Traian Basescu vorbeste cu fiul lui Bercea Mondial despre banii primiti drept mita pentru a-l elibera din inchisoare pe interlop, acestea au fost difuzate in cele din urma de postul Antena 3.

Christian Sabbagh a declarat pentru Evenimentul Zilei ca fiul lui Bercea Mondial i-a spus ca “are niste inregistrari pentru un caz grav, cu persoane sus-puse. Nu mi le-a aratat, nu a pronuntat niciun nume. Nici nu am dat mare importanta fiindca nu ma interesa ce spune acel individ. Postul nostru nu face niciun fel de politica, nu agreaza astfel de subiecte de dezvaluiri intre interlopi, apoi nu prezenta niciun fel de garantie. L-am pus totusi in legatura cu o colega reporter, dar Kanal D nu a facut material. Nu mai stiu nimic despre subiect”.

Reamintim ca imaginile filmate cu camera ascunsa de fiul lui Bercea Mondial au fost difuzate in cele din urma de Antena 3 in data de 18 iunie 2014.

Citeste si: Lovitura de TEATRU in cazul ARESTARII fratelui presedintelui!

Citeste si: Capatana spune ca Dan Voiculescu este implicat in dosarul Mircea Basescu – Bercea Mondial

Persoana care l-a introdus pe ziaristul Christian Sabbagh in controversa Bercea Mondial – Mircea Basescu este Marian Capatana, arestat si el preventiv alaturi de Mircea Basescu si acuzat de DNA de trafic de influenta.

Intr-o declaratie data in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti pe 27 iunie, Marian Capatana ar fi declarat, potrivit unui articol publicat miercuri de Evenimentul Zilei, ca “Florin Anghel (fiul lui Bercea Mondial mi-a spus ca a primit de la Dan Voiculescu, la el in birou, suma de un million de euro din care voia sa-mi dea mie acesti 200.000 de euro. Mi-a spus ca a fost contactat prin C.S. si prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l intereseaza banii, in conditiile in care accepta suma de 200.000 de euro numai sa declare ca o parte din bani au ajuns la domnul Traian Basescu.

Mondo News iti recomanda si: NOI STENOGRAME IN CAZUL MIRCEA BASESCU: Avem filmarea cand zici ca dai banii lui Traian

Ziaristii de la EvZ nu au publicat in prima faza numele intreg al persoanei desemnate prin initialele C.S., dar Christian Sabbagh a reactionat miercuri pe Facebook. El a scris, referitor la cele declarate de Marian Capatana, ca “Este o minciuna ordinara, nu inteleg care sunt jocurile acestui individ si nici de ce numele meu este atras in acest scandal. Imi rezerv dreptul de a-l actiona in instanta pe acest domn, care, in momentul de fata, are statut de inculpat, dar si pe toti cei care fac sau vor face orice speculatii, folosind numele meu !”.

Citeste si: CULMEA TUPEULUI! BERCEA MONDIAL cere sa fie ELIBERAT!

Tot miercuri, Sabbagh a revenit cu declaratii in Evenimentul Zilei, unde a explicat cum a ajuns familia lui Bercea Mondial la el cu filmuletele compromitatoare si de ce Kanal D nu le-a difuzat:

“Imi amintesc ca m-a sunat o avocata care apare des la televizor. Da, Mariana Stefan. Mi-a spus avocata aceasta ca fiul lui Bercea vrea sa stea de vorba cu mine. Iar intr-o zi a venit la redactie fiul lui Bercea si mi-a zis ca are niste inregistrari pentru un caz grav, cu persoane sus-puse. Nu mi le-a aratat, nu a pronuntat niciun nume. Nici nu am dat mare importanta fiindca nu ma interesa ce spune acel individ. Postul nostru nu face niciun fel de politica, nu agreaza astfel de subiecte de dezvaluiri intre interlopi, apoi nu prezenta niciun fel de garantie. L-am pus totusi in legatura cu o colega reporter, dar Kanal D nu a facut material. Nu mai stiu nimic despre subiect. Este clar o minciuna”, a declarat Christian Sabbagh pentru Eevenimentul Zilei.

Citeste si: Presedintele BASESCU ar putea DEMISIONA!

De precizat ca Marian Capatana a sustinut, miercuri, ca ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, in perioada martie – aprilie 2013. Astfel, Florin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Capatana 200.000 de euro, cu conditia sa declare ca o parte din bani ar fi ajuns la Traian Basescu. Cand l-a intrebat de unde provin banii, Capatana a declarat ca fiul lui Bercea Mondial i-ar fi spus ca banii sunt de la an Voiculescu.

Chiar la sfarsitul saptamanii trecute, vineri, inainte sa urce in duba cu care a fost adus la Tribunal, Marian Capatana le-a spus jurnalistilor ca intreg scandalul este o “facatura” pusa la cale de Dan Voiculescu.

“Suntem nevinovati total, e o facatura a lui Voiculescu. Am luat bani imprumut, am vrut sa ii folosesc la AVERSA si nu i-am mai folosit”, a spus Capatana.

Citeste si: BUTCHER, DESPRE CAZUL MIRCEA BASESCU: INTARESTE INDEPENDENTA PROCURORILOR SI A SISTEMULUI JUDICIAR

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins contestatiile celor doi fata de masura preventiva dispusa in dosarul traficului de influenta ce ar fi fost facut pentru ca interlopul Bercea Mondial sa scape de inchisoare.