CHRISTOPH DAUM a dezvaluit obiectivul TRICOLORILOR in dubla cu ARMENIA si KAZAHSTAN

Selectionerul CHRISTOPH DAUM a dezvaluit, miercuri, obiectivul nationalei noastre din “dubla” cu Armenia si Kazahstan, din preliminariile Mondialului din 2018. CHRISTOPH DAUM a explicat ca isi doreste ca reprezentativa noastra sa obtina cele sase puncte, insa a precizat ca nu poate garanta acest lucru, informeaza presa de specialitate.

In schimb, CHRISTOPH DAUM a promis ca el si staff-ul sau tehnic muncesc din greu pentru ca Romania sa se prezinte pregatita la cele doua partide. “Obiectivul nostru este sa obtinem toate punctele, insa nu pot garanta acest lucru. Ce ca pot garanta este ca vom munci din greu pentru a obtine toate punctele. Ati vazut si in meciul cu Muntenegru ca este nevoie si de noroc in fotbal. Ne vom concentra pe prima partida, cea cu Armenia, si vom incerca sa luam lucrurile pas cu pas.

Intotdeauna avem mai multe strategii pe care le luam in calcul, mai ofensive sau mai defensive. Avem mai multe optiuni pentru fiecare post, asa ca nu ma ingrijoreaza jucatorii accidentati”, a spus CHRISTOPH DAUM in cadrul unei conferinte de presa.

Nationala Romaniei va disputa doua meciuri importante in preliminariile Campionatului Mondial din 2018. “Tricolorii” vor intalni in deplasare reprezentativele Armeniei si Muntenegrului, jocurile fiind programate pe 8 si 11 octombrie.

Sursa foto: frf