Christoph Daum a lansat o acuzație gravă la adresa lui Gigi Becali! Se poate lăsa cu proces

Christoph Daum a lansat o acuzație gravă la adresa lui Gigi Becali. Tehnicianul spune că latifundiarul a mituit o parte a presei.

“Eu spuneam că este foarte important să ai un selecționer independent. S-a întâmplat. Oamenii de la mai multe cluburi au vrut să mă influențeze să iau un jucător sau mai mulți jucători de la anumite cluburi pentru a-i expune și pentru a-i putea vinde apoi. Este normal. De exemplu, Mutu este convins de jucătorii săi.

Dacă asta se întâmplă într-un mod respectuos, nu este nicio problemă. Dar când pui presiune pe selecționer despre selecție, atunci asta nu e ok. Vă pot spune că am luat decizii independente, nu am ascultat de niciun patron și de niciun președinte. Am făcut selecția pe baza criteriilor mele și voiam să promovez cât mai mulți tineri ca la Euro 2020 România să aibă o echipă foarte bună.

Eu cred că Becali nu face personal nicio presiune. El face presiune prin intermediul media. Cred că mituiește o parte din mass-media și cred că există oameni de media plătiți de el care să acționeze în favoarea lui. Regret că nu au fost oamenii independenți astfel încât să i se împotrivească. Cred că unii au ales doar să tacă și i-au lăsat pe Becali și oamenii lui să își facă treaba”, a spus Daum în Fanatik.

Christoph Daum a antrenat naționala României în preliminariile CM din 2018, el fiind demis după ratarea lamentabilă a calificării.

Sursă foto: sport