CHRISTOPH DAUM, FASCINAT de ROMANIA! SELECTIONERUL despre ROMANI si tara noastra! VIDEO

La aproape un an de cand a preluat fraiele nationalei tricolore, selectionerul CHRISTOPH DAUM a vorbit despre adaptarea sa in Romania, tara despre care spune ca nu stia prea multe inainte.

Intr-un interviu acordat site-ului site-ul eusunt12.ro, tehnicianul neamt se declara impresionat de Romania si de romani. “Sunt incantat sa fiu aici. Romania e o tara fantastica, de care nu stiam prea multe pana sa ajung aici. Traind in Vest, imaginea Romaniei nu e, lasa-ma sa spun, atat de pozitiva. E chiar negativa. Dar de cand sunt aici am ramas surprins de ospitalitatea voastra fantastica. Iti da o senzatie de bine, iar oamenii sunt foarte deschisi. Te invita in casele lor si te aseaza chiar la masa. Nu conteaza daca esti faimos sau esti doar un turist”, a declarat Daum pentru sursa citata.

“Daca mergi in zonele rurale, poti sa gasesti o multime de zone ascunse, care sunt niste paradisuri naturale. Si nu vorbesc doar de Delta Dunarii, ci si de Transilvania. Palatul Parlamentului e o cladire uriasa. Ok, nu are niciun sens, dar merita vizitat. De asemenea, Castelul Peles e de vizitat, pentru iti aminteste de perioada regalitatii. Pentru mine, Romania e o tara minunata cu oameni remarcabili. Am de invatat din experienta asta”, a continuat antrenorul trecut pe la Bayer Leverkusen si Besiktas.

Daum e incatat si de conditiile pe care le are la nationala Romaniei: “Imi place baza de pregatire de la Mogosoia si, de asemenea, National Arena. Merg de fiecare data cand joaca Steaua, Astra sau o alta echipa”.

Christoph Daum (63 de ani) a semnat, in vara anului trecut, un contract valabil pe doi ani cu nationala Romaniei.