CIFRELE care “DEZBRACA” SEXUL! NOUA STATISTICI SURPRINZATOARE

Indiferent ca este vorba despre riscul dat de virusul papiloma uman, marimea penisului sau tendintele in materie de sex este bine sa cunoastem cifrele care vorbesc despre sex. Iata 9 statistici despre sex  pe care cu siguranta le vei gasi surprinzatoare:

Despre sex  intrebarea # 1: Esti infectat(a)?

Cel putin 50% dintre barbatii si femeile activi sexual vor fi infectati cu HPV la un moment dat din viata. HPV sau virusul papiloma uman vine in ambele forme – usoare sau periculoase.  In forma usoara HPV poate cauza negi genitali, iar in forma grava poate cauza cancer la colul uterin dar si alte forme de cancer. In 90% dintre cazuri sistemul imunitar va invinge HPV in maximum 2 ani.

Despre sex  intrebarea # 2: Cati parteneri/Cate partenere sexuali/sexuale ai avut?

Care sunt cifrele tale? Potrivit unui sondaj la care au adulti cu varste intre 20 si 59 de ani, femeile au o medie de 4 parteneri de-a lungul vietii, in timp ce barbatii au, aproximativ, 7 iubite.

Despre sex  intrebarea # 3: Prietenie cu beneficii

Aproximativ doua treimi dintre studenti au fost implicati intr-o relatie de prietenie cu beneficii. Mai mult de jumatate dintre cei care au facut sex cu un/o amic/a au spus ca au fost angajati in toate formele de sex; 22.7% au spus ca au practicat doar sex vaginal, in vreme ce 8% dintre ei au marturisit ca au facut totul, mai putin sex vaginal.

Despre sex  intrebarea # 4: Ai avut orgasm la fiecare partida de amor?

In vreme ce 75% dintre barbati ajung la orgasm in timpul partidelor de sex, numai 29% dintre femei au spus acelasi lucru. In plus, cele mai multe dintre femei nu pot ajunge la orgasm numai prin sex vaginal, ele au nevoie de stimulare manuala a clitorisului.

Despre sex  intrebarea # 5: Aveti o canapea confortabila?

Aproximativ 1 din 10 cupluri casatorite – 12% – marturisesc ca dorm separat.

Despre sex  intrebarea # 6: Cand ti-ai pierdut virginitatea?

Media de varsta la care barbatii isi pierd virginitatea este de 16,9 ani, in vreme ce femeile isi incep viata sexuala la 17,4 ani. Un nou studiu a scos la iveala faptul ca trasaturile de caracter mostenite, precum impulsivitatea, pot face o persoana mai mult sau mai putin dornica de a-si incepe viata sexuala la o varsta frageda.

Despre sex  intrebarea # 7: Ai nevoie de ajutor?

Aproximativ 5% dintre barbatii de 40 de ani si intre 15 si 25% dintre barbatii de 65 de ani se confrunta cu disfunctii erectile.

Despre sex  intrebarea # 8: Marimea conteaza?

Relaxati-va baieti. Indiferent ce ar sugera filmele pentru adulti, marimea unui penis in erectie este intre 12,7-17,78 cm lungime si 10,16-15,24 cm in circumferinta.

Despre sex  intrebarea # 9: De ce o faci?

Sigur, raspunsul pare evident. Insa exista si argumentul ca barbatii sunt manati de instinctul biologic de a-si perpetua genele: In secolul 18 o femeie din Rusia a nascut nu mai putin de 68 de copii, a avut peste 27 de sarcini inclusiv 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleti, si 4 seturi de quadrupleti. Femeia a fost depasita de un imparat marocan, care, potrivit Guinness Book cel putin 342 de fete si 525 de fii si pana in 1721 a declarat ca avea 700 de descendenti de sex masculin.

Sursa foto: eva